Gratis frakt på kjøp over 499,- | Shop fra lokale butikker
Gratis frakt på kjøp over 499,- | Shop fra lokale butikker
Meny
GRATIS FRAKT OVER 499,- OG ALLTID GRATIS RETUR
Kurv
0

Din shoppingbag er tom...

Forside Brands UGG

UGG (484)

Historien bak UGG begynte i 1978, da den unge, australske surferen, Brian Smith, fløy til USA med en bag full av saueskinnsko. Han kom raskt inn i surfermiljøet i California, og merkevaren UGG begynte å ta form. Strandområdene i Sør-California hadde lenge vært stedet for en avslappet og uformell livsstil – en livsstil Brian mente var perfekt for sin merkevare. Det var da han grunnla UGG-merket og begynte å selge saueskinnsko som var en umiddelbar suksess. På midten av 80-tallet var UGG å finne i alle surfebutikker langs kysten av California – merkevaren hadde blitt et symbol på den uformelle California-kulturen. Det tok ikke lang tid før de populære saueskinnskoene nådde andre nivåer. Man kunne finne UGG-støvler i små og store byer overalt, og jentene brukte surferkjærestens "UGGs" på lik linje som de brukte hans baseballjakke. På vinterstid var saueskinnskoene til UGG å finne i skibutikker og fantes i alle hytter på fjellet. Folk likte ikke bare å gå i UGG, de forelsket seg i dem og ville ha de på til enhver tid.

Et premium skomerke

På 90-tallet begynte verdensberømte stilikoner å få øynene opp for merket, og i 1995 kjøpte Deckers Outdoor Corporation merkevaren UGG. I 1998 inkluderte produktlinjen 2 støvler og fire tøfler, og med dette vokste UGG seg opp i rekken blant verdens fineste, luksuriøse skomerker.

Hold varmen i kulden i nye UGG sko

I Norge har UGG skoene for lengst blitt en vinterfavoritt, og for mange er dette de eneste skoene som holder føttene varme i kuldegradene. Nå finner du sko, votter og en rekke annet tilbehør fra UGG til både dame, herre og barn. Hver sesong tar norske butikker inn både nye og klassiske modeller fra merket, og vi har derfor et stort utvalg å tilby her på Miinto. Filtrer etter kjønn, kategori, farge og pris for å lettere finne det du er på jakt etter, og les på produktbeskrivelsen for mer informasjon om hvert enkelt produkt.POPULÆRE DAMEKATEGORIER TIL HØST & VINTER:

Kåper

Parkas

Vintersko


POPULÆRE HERREKATEGORIER TIL HØST & VINTER:

Jakker til herre

Kalosjer

Dunjakker til herre

Filter Fjern alle

KJØNN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farger

Pris

Pris mellom - NOK

484 produkter funnet
Filter

Behov for hjelp?

Kontakt oss her
eller finn svar i vår FAQ

Gratis frakt

På bestillinger over 499,-

Shop lokalt på nett

Hos Miinto handler du fra over 400 lokale motebutikker

Gratis retur

14 dagers returfrist

+90.000 produkter

Fra mer enn 2.000 brands.