Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

UGG

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

UGG

Den fantastisk suksessfulle historien bak UGG Australia begynte i 1978 da den unge, australske surferen Brian Smith fløy til USA med en bag full av sko laget av saueskinn. Han kom seg raskt inn i surfermiljøet i California, og merkevaren UGG begynte dermed å ta form. Strandområdene i Sør-California hadde lenge vært stedet for den avslappede og uformelle livsstilen vi kjenner som den typiske surfe-stilen – en livsstil Brian mente var helt perfekt for sin merkevare. Det var da han grunnla UGG-merket og begynte å selge saueskinnsko, noe som skulle vise seg å være en umiddelbar suksess. På midten av 80-tallet var UGG å finne i så og si alle surfebutikker langs kysten av California – og merkevaren hadde blitt et symbol på den uformelle og avslappede California-kulturen.

Deretter tok det ikke særlig lang tid før de populære saueskinnskoene nådde enda flere og nye nivåer. Man kunne finne UGG-støvler i små og store byer overalt, og jentene brukte surferkjærestens ""UGGs"" akkurat som de typisk hadde brukt hans baseballjakke. På vinterstid var saueskinnskoene til UGGs å finne i skibutikker og fantes i alle hytter på fjellet. Folk ikke bare likte å gå i UGG, de forelsket seg i dem og ville ha de på til enhver tid.


UGG – Et førsteklasses skomerke


På 90-tallet begynte verdensberømte stilikoner å få øynene opp for merket, og i 1995 kjøpte Deckers Outdoor Corporation merkevaren UGG. I 1998 inkluderte produktlinjen 2 støvler og fire tøfler, og med dette vokste UGG seg opp i rekken blant verdens fineste og mest luksuriøse skomerker.

I dag er «Uggstilen» noe alle vet hva er, og merkenavnet lever på mange måter sitt eget liv i samfunnet. Den høye kvaliteten og komforten gjør at folk over hele verden har lagt sin elsk på disse behagelige og varme skoene, og bruker de nesten uansett klima – til tross for hvor varme de er. Folk synes rett og slett de er så behagelige og fine at de ønsker å bruke de hele året!


Hold varmen med dine nye UGG-sko


I Norge har UGG skoene for lengst blitt en vinterfavoritt. Vi lever i et til tider veldig kaldt klima, og for mange er dette de eneste skoene som holder føttene varme i kuldegradene. Det er lite som slår følelsen av å kunne gå ut i kulda med behagelige kvalitetssko som holder på varmen, ikke blir gjennomvåte og som tar veldig godt vare på føttene. Det føles jo faktisk som om man går ut med noen deilige tøfler på føttene.

Men det er ikke bare varmen UGG-skoene ivaretar, det er også stilen din. De kan brukes til jeans, skjørt og kjoler. De kan til og med piffe opp selv den lateste dagen i joggebukser, og får deg til å se frisk ut på vei til postkassen tidlig en søndagsmorgen. De klassiske skoene er i tillegg praktiske da de er enkle å ta på seg, noe som er et stort pluss når du er litt sent ute en tidlig morgen.


Ikke bare sko


Visste du egentlig at UGG Australia ikke bare tilbyr de ikoniske skoene? Her hos Miinto finner du nemlig nå sko, votter og en rekke annet tilbehør til både damer, herrer og barn. Her på Miinto kan du nemlig finne en rekke forskjellige typer sko og annet tilbehør fra det populære merket, og de ikoniske skoene kan fås i flere forskjellige farger. Du kan få noen deilige saueskinnstøfler i samme stil som dine favoritt-UGGs, som varmer føttene dine i hjemmet ditt og er deilige på et kaldt gulv om morgenen. Eller hva med noen ordentlige vinterstøvler? Selv om UGG fortsatt produserer og har stor suksess med sine originale støvler, har de nemlig nå begynt å designe enda mer solide vinterstøvler som virkelig passer til all slags vær og vind.

I tillegg til skotøy, har vi også et stort utvalg av annet tilbehør fra dette anerkjente merket. Hva med noen deilige ørevarmere for å holde ørene varme i kulden? Eller noen lekre hansker? Alt sammen er produsert i det populære saueskinnsmaterialet og har beholdt den surfer-aktike stilen som alltid er og blir dette merkets DNA. I tillegg til dette tilbehøret, tilbyr vi i Miinto nå også vedlikeholdsprodukter til de populære produktene og materialene, slik at dine sko og tilbehør holder i mange, mange år fremover.


UGG fra topp til tå


Hva om vi fortalte deg at du nå kan kle deg i UGG fra topp til tå? Mer stilriktig kan du nesten ikke bli. UGG byr på sko i alle varianter, deilig, myke joggebukser i god kvalitet, jakker i varmt og behagelig materiale, stilige luer som holder deg varm om vinteren, og ikke minst fantastiske votter som står i stil med skoene dine.

Er det en ting som dette merket får til, så er det å kombinere det behagelige med det moteriktige. Det har de gjort i alle år med skoene sine, og nå gjør de det også med andre plagg som nevnt ovenfor. Som for eksempel med Frankie Sherpa Trucker Jacket, som er den ultimate vinterjakken for deg som liker varme, myke og kule jakker.


Varme føtter på kalde gulv


Følelsen av å kunne bytte ut skoene med et deilig par, varme tøfler når man kommer inn på hytta en kald vinterdag, er det lite som slår. Uansett om du er glad i slippers, som du kan enkelt kan tre føttene inn i, eller de myke tøflene som holder både føtter og ankler varme, så vil du finne det her på denne siden.

Utvalget når det kommer til farger og fasonger på tøflene fra UGG, er stort og variert. Liker du at tøflene er blikkfanget, kan du gå for et par rosa slippers, som lyser opp selv den gråeste vinterdagen, og hever hytteantrekket ditt til et helt nytt nivå. Foretrekker du at tøflene er litt mer nøytrale, kan du gå for de klassiske i beige eller svart.

Enda et lite tips, til deg som elsker å kle deg komfortabelt på hytta, er å klikke hjem et matchende sett med joggebukse og sweatshirt fra UGG. Vi lover deg at hyttelivet straks vil føles enda mer behagelig.


Den populære Hoodie-kjolen


Den svært populære Hoodie-kjolen har blitt mer og mer fremtredende i motebildet de siste årene, og årsakene er mange. Den er like behagelig som en ekstra stor sweatshirt, men samtidig så lang at du kan droppe buksen. Den er deilig å ha på seg hjemme, og kul nok til å ha på seg på fest, i hvert fall om den kombineres med noen stilige sko. Da vil du vil se både frisk og sportslig ut.

Med en Hoodie-kjole fra UGG slipper du at noe strammer ubehagelig rundt magen. Du vil se fantastisk ut til enhver tid, og kombinerer du den med et klassisk skopar og kanskje en kul lue, da er du også straks klar for de litt kjøligere høstdagene.


Miinto gjør deg klar til vinteren


Hver eneste sesong tar mange av våre norske butikker inn både nye og klassiske modeller fra dette merket. Vi har derfor et stort utvalg å tilby her på Miinto, slik at du skal være godt rustet til det norske klimaet og bli skikkelig klar til den kalde vinteren melder sin ankomst. For å gjøre det ekstra lett for deg, har vi samlet alt fra UGG her på ett sted, slik at du lett kan få deg en oversikt. Eller så kan du filtrere etter kjønn, kategori, farge og pris for lettere å finne akkurat det du er på jakt etter. Vi anbefaler også at du leser produktbeskrivelsen for mer informasjon om hvert enkelt produkt – på den måten kan du finne akkurat det plagget du har bruk for.

Fjern alle filter

UGG

Side 1 Av 9

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.