Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

ULVANG

Ulvang er et norsk sportsmerke som begynte med skikongen Vegard Ulvang. De første kolleksjonene bestod av ullsokker og ullundertøy. Ullsokken, Ulvang Spesial fra 1995, har siden da vært en folkefavoritt. Med en brennende interesse for naturopplevelser og friluftsliv har eventyrlystne Ulvang gjort en rekke erfaringer om hvordan man kler seg etter ulike værforhold på tur, noe som gjenspeiles i ethvert Ulvang-produkt.


Ulltøy i toppkvalitet fra Norges skikonge


I dag produserer merket sokker, ullundertøy, gensere og treningstights til damer, herrer og barn. Til tross for at Ulvang ble kjøpt opp av Swix Sport AS i 2004, er Vegard Ulvang fortsatt involvert i merket og utviklingen av nye produkter. Det er blant annet Rav-genseren fra 2005 som har gjort stor suksess. Genseren finnes i en rekke farger – både ensfargede og med mønster. Trives du på fjellet er dette den perfekte genseren, uansett om du skal bruke den som et mellomlag under anorakken eller som en god strikk mens du nyter solen i hytteveggen. Våre butikker fyller jevnlig lageret med nye produkter, og derfor har vi på Miinto.no til enhver tid sesongens nyheter på nettet.


Variert utvalg av klær fra Ulvang til herrer og damer


Her på siden har vi samlet sammen de lekreste genserne fra Ulvang. Disse finnes i ulike farger, fasonger og med ulike mønstre, sånn at du kan finne den genseren som passer best inn i din garderobe. Dersom du liker en enkel og mer klassisk stil, kan vi anbefale deg å velge en ullgenser i en farge som svart eller grå. En slik genser passer til det meste og gjør at du holder deg varm. For en avslappet sportsstil kan du bruke genseren sammen med et par blå jeans.

Det fantastiske med disse genserne er at de kan brukes av hele familien. Gi en Ulvang-genser i julegave til barna dine og du kan være sikker på at den blir brukt år etter år. Gi kanskje en fargerik Ulvang-genser til kjæresten din, så vet hun at du er glad i henne. Du kan også bruke en slik ullgenser året rundt, selv om det er sommer. Når sola har gått ned og sommerbrisen kommer snikende, da kan det være deilig med en ullgenser fra Ulvang. Den høye halsen gjør også at du holder deg deilig og behagelig varm rundt halsen.


Varme hodeplagg fra Ulvang


Ulvang gir deg et bredt utvalg av hodeplagg som både er en utmerket motesignatur på kalde dager og perfekt til uteaktiviteter om vinteren. Ulvang gir deg ull-hodeplagg i mange varianter, farger, størrelser og former. En lue eller et pannebånd er ikke bare et lekkert tilbehør til vinterantrekkene, men samtidig er det et nødvendig varmt og beskyttende plagg til vintergarderoben.

Ull er naturlig vannavstøtende, og selv om den ikke vil kunne holde deg helt tørr i en kraftig regnstorm, kan en ull-lue beskytte deg mot lett nedbør og snø, og holde deg varm. Holder du hodet varmt vil kroppstemperaturen automatisk også holde seg på et behagelig nivå. Ull er et populært valg for vintervær fordi det har evnen til å isolere selv når den tar til seg fuktighet. Finn din nye lue fra Ulvang, som vil passe perfekt til skiaktivitetene så vel som til et uanstrengt og kult antrekk til hverdagen. Uansett om du foretrekker et fargerikt hodeplagg som vil sette farge på utseendet, eller om du synes et mer nøytralt utseende med grå eller brune nyanser er bedre, vil du finne det i Miintos utvalg av luer fra Ulvang.


Hold hendene varme med kvalitetshansker


Med produkter fra Ulvang blir du vinterklar på null komma niks, og Ulvang har produktene som du trenger fra topp til tå – inkludert kvalitetshansker i merinoull. Merinoull er den mykeste og fineste saueullen som finnes på markedet, og føles behagelig mot huden. Grovere kvaliteter av ull har en tendens til å gi mindre isolasjon, og derfor passer merinoull perfekt til hansker, hvor man ønsker god isolasjon for å holde på varmen. Merinohansker fra Ulvang er myke, svært isolerende og utformet i et tidløst design, samtidig som de er svært slitesterke, noe som gjør de brukbare sesong etter sesong.


Invester i riktig og slitesterkt ullundertøy


Ulvang ullundertøy i merinoull og Tencel til dame og herre er både funksjonelt og komfortabelt – og i motsetning til hva mange tror, kan det brukes hele året. Ullens temperaturregulerende egenskap betyr at du er garantert en behagelig kroppstemperatur, uansett vær. Ullens evne til å absorbere relativt store mengder fuktighet uten å føles våt, gjør Ulvangs ulltopper og ull-leggings perfekte for utendørsaktiviteter som fotturer og ski, eller hvis du har en jobb som krever at du er mye utendørs.

Du trenger heller ikke bekymre deg for at ullen skal klø, for det delikate ullundertøyet fra Ulvang er hårfritt og dermed føles det også behagelig mot huden. Alt ullundertøy for kvinner og menn fra Ulvang er ekstremt mykt med god passform. Følger du vaske- og vedlikeholdsinstruksjonene riktig får du her et slitesterkt produkt som du kan bruke i lang tid fremover. Det er her du kan skjemme deg bort med luksuriøst ullundertøy til hverdags, så invester i litt hverdagsluksus allerede i dag.


Ullgenser til skituren eller avslapning på hytta


Invester i en Ulvang-genser til skituren eller til når du skal slappe av foran peisen på hytta. Disse genserne er nemlig perfekte til begge deler. På en kald vinterdag, hvor du skal gå en lang langrennstur, er en ullgenser som dette en nødvendighet. Bruk den under en vindtett skijakke for å sørge for at du ikke begynner å fryse. Den er supergod å ha med i tursekken – det redder turen hvis du blir kald. Dersom du ønsker å slappe av på hytta eller ute på verandaen om vinteren, er Ulvang-genseren et sikkert valg.


Ull er et kvalitetssikkert materiale


Man kan nesten si at ull er kilden til komfort og varme. Ull har blitt brukt gjennom mange generasjoner og det er ikke uten grunn. Ull stammer fra fine, isolerte hårfibre fra pelsen til forskjellige dyr som for eksempel fra sau. Dessuten er dette materiale helt naturlig og fornybart, noe som gjør det til et bærekraftig materiale. Det smarte med ull er også at det holder på mye av fuktigheten, uten at man føler seg våt. Ull transporterer fukt vekk fra huden, noe som er bra om vinteren eller hvis man svetter, fordi det gjør at du ikke føler deg fuktig og klam og derfor begynner å fryse.

En annen fordel er at det er lett å holde rent og behøves derfor ikke å bli vasket ofte. Ofte holder det å bare lufte det. Kjøp din neste genser fra Ulvang og bli en del av en stil- og materialebevisst gjeng som liker å holde seg varme, uten at det går på kompromiss med stilen. Når du kjøper genseren din her hos Miinto, får du gratis frakt på kjøp av varer over 499 kr, og fri retur på varer innenfor 14 dager. Hvilken Ulvang-genser mangler i din garderobe?


Med bærekraft i fokus


Som det utendørsmerket som Ulvang er, er dette motemerket naturligvis også opptatt av å skape kvalitetsprodukter med fokus på en moteindustri som er bærekraftig og god for miljøet. I tillegg til at ull er et bærekraftig materiale, som kan gjenbrukes i lang tid, hvis det behandles riktig, er Ulvang opptatt av å ivareta miljøet gjennom resirkulering, god dyrevelferd og gjennom å følge FNs bærekraftsmål. Hos Miinto er vi ikke mindre opptatt av bærekraft, for vi jobber kontinuerlig for en bærekraftig moteindustri med en reduksjon av overproduksjon. Når du handler Ulvang hos Miinto kan du gjøre det med god og ren samvittighet, og utgjøre en forskjell for miljøet.

Fjern alle filter

Ulvang

Fant ingen produkter

Prøv å avgrense søket ditt ved å bruke filtret ovenfor.

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.