Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 1499.- og Enkel retur

Gratis frakt over 1499.-

Enkel retur innen 14 dager

UNDORN

Er det romanse og yndige detaljer du er på utkikk etter, finner du det hos Undorn. Det norske motemerket benytter sine eksklusive kolleksjoner til å vise sin kjærlighet til myke uttrykk og behagelige materialer. Her hos Miinto finner du en mengde av deres vakre kjoler og skjørt, topper og bukser i prangende farger og drømmende print. Hos Undorn behøver ikke en flott stil å gå på kompromiss med komfort.

Undorn er som en uvirkelig drøm
<p>Undorn ble «født» i Oslo i 2004. Siden den gang har skaperen og designeren levd drømmen om å kunne tilby kvinner vakre og tidløse klær, uansett hvilken passform du måtte ha. Deres visjon går nemlig ut på at ingen kropper er rette eller gale. Deres kolleksjoner er eksklusive og unike, og kommer ut kun to ganger om året i et begrenset antall. Dette gjenspeiler seg også tydelig i deres utvalg, hvor både stil og kvalitet skinner igjennom.

Kjolene, som utgjør en god del av merkets utvalg, kommer i alle farger og fasonger. Du vil finne korte og lange kjoler, omslagskjoler, kjoler med lange ermer og høy hals, kjoler med folder, og kjoler med blonder. Selv fargene de benytter er som å tre inn i en godteributikk. Mintgrønn, gammelrosa, lysegul og pastell er typiske toner som går igjen. Her skal du ikke være redd for å skille deg ut i den grå og beige folkemengden. Med klær fra Undorn er du garantert å skinne om kapp med sola.

Passform + komfort = sant
Hos Undorn har de knekt koden. Plaggene deres består av deilige og myke materialer, luftige passformer og gjennomtenkte detaljer. Det er nettopp derfor Undorn skiller seg ut. Mange av deres kjoler og topper er å finne med omslag eller knyting i livet. Dette gjør at klærne deres kan passe til de aller fleste, samtidig som det fremhever figuren. Deres bukser har brede linninger med knytebelter, og deres A-line skjørt faller pent sammen i folder.

Vi vet at det noen ganger kan være utfordrende å finne det nye favorittplagget. Se for deg å finne den perfekte kjolen. Akkurat i den stilen du hadde sett for deg og i en helt fantastisk farge. Kun for å finne ut at du føler deg som en potetsekk når du først tar den på. Hos Undorn er den kjente problemstillingen ikke-eksisterende. Her vil du finne klær som faktisk sitter godt, uten at du behøver å sy om eller trikse deg frem til kreative løsninger.

Frisker opp garderoben
Enten du skal ned til bryggekanten, slappe av i sommerhuset eller i et bryllup, sørger Undorn for at du både ser frisk ut og føler deg topp. Gå sommeren i møte med et rosa blomsterskjørt, og kombiner det med en kremhvit blondebluse. Spis lunsj med venninner iført en hvit omslagstopp med brede ermer, og sett det sammen med en signalrød og vid bukse. Uansett hva du velger, er du garantert å friske opp i garderoben din.

Her hos Miinto kan du virkelig svømme deg vekk i et hav av bløte snitt og florlette plagg fra Undorn. Vi er sikre på at du vil falle pladask.

Fjern alle filter

Undorn

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.