EKSTRAORDINÆRT SALG - SPAR OPPTIL 60% | Få ekstraordinære tilbud direkte fra lokale butikker 
SALG - Spar opptil 60%
Meny
GRATIS FRAKT OVER 499,- OG ALLTID GRATIS RETUR
Kurv
0

Din shoppingbag er tom...

Vagabond (143)

Dette svenske skomerket er en hit, akkurat som andre svenske aktører på den internasjonale motescenen. Svenskene kan virkelig noe helt spesielt, og det kan de til gangs med Vagabond. Skoene henvender seg til den yngre målgruppa som ikke er redd for å skille seg ut.

Vagabond produserer kvalitetssko i store mengder, blant annet støvler, sandaler, sneakers, ballerina, pumps og boots. Designet er alltid stilsikkert, og kolleksjonene er preget av en enkel og urban stil, som er populær sesong etter sesong. De er med på de nyeste motetrendene, men beholder allikevel alltid både sjelen og stilen. De klarer nemlig alltid å omsette trendene uten å overdrive, og det er det mange skoentusiaster verden over som er glade for.

Sko til enhver anledning

I Vagabonds kolleksjoner finner du sko, støvler, sandaler, ballerina, støvletter, sneakers, damesko, pumps og stiletter til enhver anledning. Modellene finnes i flere forskjellige alternative fargekombinasjoner og trykk, men de bevarer alltid en bred vifte av klassiske og tidløse modeller i fargenyanser som svart, grå og brun. Det spiller ingen rolle om du skal på festival eller i bryllup – du finner alltid et par sko som passer til anledningen hos Vagabond. Ikke bare det, men de fleste skoene passer faktisk til mange forskjellige anledninger.

Sandaler, ballerina og pumps

Hos oss finner du et stort utvalg av ballerina, pumps og sandaler fra Vagabond. Disse skoene er ofte preget av en veldig grov såle, noe som gir skoene en cool og rå stil. Kombiner disse rå Vagabondskoene med feminine klær, og få et moderne og androgynt uttrykk. Merket henter inspirasjon fra tidens kulturscene, i tillegg til hos folket, hvor «street style»-moten kjapt blir omdannet til et helt nytt design. Du finner også mange modeller med forskjellige typer såler, som for eksempel den bombastiske profilsålen fra 90-tallet, eller tynne, klassiske hæler. Sålen er ofte en gummisåle, og gir skoene enten et lett eller tyngre uttrykk. Likevel, uansett om de skulle se tunge ut, så er de utrolig lette å ha på.

Boots og støvletter

Vagabond har alltid hatt stor suksess med støvletter og boots. Blant annet den populære Disa-støvletten med spiss snute og tynn hæl, og Dawn-støvletten med et rått og grunge-aktig look. Og ikke minst Dioon, med et kult 90-talls look i forskjellige trykk og høy plattformssåle. På grunn av merkets stilrenhet, er det svenske merket ideelt til enhver stil, uansett om det er til hverdag eller til fest. Merket legger stor vekt på å skape fottøy med en fremragende passform, stil og detaljrik design. Skoene lages i mange forskjellige materialer, som skinn, semsket skinn, lerret og nubuck. Felles for materialene er at de alle er utrolig lekre, og har en fantastisk kvalitet – særlig når du også tenker på hvor lite du skal gi for et par lekre og moteriktige boots.

Sko og accessories for de motebevisste over hele verden

Vagabond henvender seg til moteinteresserte kvinner og menn. Merket ble grunnlagt på slutten av 60-tallet, og har i dag vokst til å bli en av Nord-Europas største og mest kjente dame- og herreskoprodusenter. De utvidede kolleksjonene deres tilbyr dessuten accessories som bygger på samme filosofi som sko-kolleksjonen.VAGABOND SKO KJØPES OFTE SAMMEN MED:

Anorakker

Dunjakker

Sommerkjoler

Filter Fjern alle

KJØNN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farger

Pris

Pris mellom - NOK

143 produkter funnet
Filter

Behov for hjelp?

Kontakt oss her
eller finn svar i vår FAQ

Gratis frakt

På bestillinger over 499,-

Shop lokalt på nett

Hos Miinto handler du fra over 400 lokale motebutikker

Gratis retur

14 dagers returfrist

+90.000 produkter

Fra mer enn 2.000 brands.