Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

VICTORINOX

Victorinox er en klokkeproduset med en genuin historie. Bakgrunnen for det eksklusive navnet er ikke så intrikat som man kanskje umiddelbart skulle tro. Mannen bak selskapet, Carl Elsener, tok ganske enkelt de første bokstavene i morens fornavn og satte sammen det franske ordet for rustfritt stål, inox. Selskapet er litt av en institusjon og ble stiftet allerede i 1884. I begynnelsen konsentrerte de seg om kniver og Victorinox fikk tildelt et oppdrag om å produsere kniver til den sveitsiske hæren. For å skille knivene sine fra dårlige kopier opprettet selskapet den klassiske og berømte logoen sin – det hvite korset på den røde bakgrunnen.

Siden 1989 har Victorinox tatt sitt sveitsiske håndverk på alvor og streber konstant etter å lage produkter av aller høyeste kvalitet. Hver klokke er laget og designet for å oppnå den perfekte balansen mellom ytelse og tidløs eleganse, og når du tar på deg en Victorinox-klokke rundt håndleddet, har den allerede bestått over 100 kvalitetskontrolltester. På denne måten kan du være sikker på at den vil være klar for alt og fungere som den skal uansett anledning. Kolleksjonene fra dette sveitsiske firmaet inneholder en klokke for enhver anledning; fra dykkerur, pilotklokker og kronografklokker til forretningsur. Det omfattende sortimentet fra Victorinox har det perfekte verktøyet for å holde øye med tiden for alle og enhver.


Kolleksjoner med kvalitet


Victorinox-klokker utviklet seg opprinnelig fra sveitserkniven, men har gjennom flere år utmerket seg i urmakeri, og merket har produsert en serie av ikoniske klassikere som imøtekommer hovedmålet deres – å utvikle maskiner og apparater av den aller høyeste kvalitet som kan tåle hverdagens små og store eventyr. De dynamiske kolleksjonene deres tilbyr en aura av kreativitet smeltet sammen med sterk profesjonell tilstedeværelse. Hver av kolleksjonene har en identitet som er karakteristisk fra merkevaren og Victorinoxs «Swiss Army»-emblem beroliger brukeren og er beviset på at han eller hun er i besittelse av en klokke i aller høyeste kvalitet.


En klokke sier noe om deg


Et armbåndsur er med på å fortelle historien om mannen eller kvinnen som bruker den. Er det en elegant dressklokke man kan skimte under mansjettene på skjorten? Eller er det en kraftig dykkerklokke eller sportsklokke som trenger oppmerksomhet? Klokker har blitt statussymboler og blir ofte referert til som smykker, men det aller viktigste er at klokker er et verktøy som holder orden på den viktigste ressursen alle har, nemlig tid. Det betyr ikke at de ikke også kan se flotte og stilige ut. Her på siden finner du et stort utvalg av forskjellige modeller fra Victorinox til både herrer og damer.


Hvor mange klokker bør man ha?


Det er et ordtak blant klokkeentusiaster og urmakere som går: Hver gang du skifter sko, så skal du også skifte klokke! Avhengig av hvor mange par sko du har, så er det nok ikke de fleste som har mulighet til å gjøre det, men selv om ordtaket kanskje overdriver litt, så er det allikevel en kjerne av visdom der inne. En flott herreklokke med lekker skinnreim passer ikke nødvendigvis sammen med slitte joggesko. En stor og klumpete sportsklokke er kanskje heller ikke et passende tilbehør til smoking og lakksko. Det man kanskje skal ta med seg fra ordtaket er at det ville være en god idé å ha flere klokker å skifte mellom, slik at man alltid har en som passer til enhver anledning. Jo flere klokker man har, desto lettere er det å ha passende tilbehør til det aktuelle antrekket du har på når du går ut døren. Sannheten er faktisk at man nærmest ikke kan ha for mange klokker, akkurat som man ikke kan ha for mange sko. Ta derfor meget gjerne en nærmere kikk på det flotte utvalget fra Victorinox her på siden, og finn et herreklokke eller dameklokke som passer perfekt til deg!

Fjern alle filter

Victorinox

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.