Forlenget retur frem til 15. januar 2024

Forlenget retur frem til 15. januar 2024

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og forlenget retur frem til 15. januar 2024

Gratis frakt over 499.-

Returner frem til 15. januar

WONDERS

Wonders produserer sanne underverk når det kommer til behagelige og rålekre sko. Visjonen deres er å produsere iøynefallende damesko for moderne kvinner som føles fantastiske på foten hele dagen lang, uten at du må ofre stilen din av den grunn. Når det gjelder sko så er detaljer, materialer og ikke minst arbeidsforhold viktige egenskaper å ta hensyn til.

Wonders er en spansk familiebedrift og har trofaste arbeidere som har jobbet i firmaet i over 20 år. Komfort og miljø står i fokus når de produserer sine kvalitetssko til motebevisste trendsettere over hele verden. I staben deres er familien et midtpunkt, og det samme gjelder for de arbeiderne som er med på å fremme merkevaren.


Laget med kjærlighet


Det spanske merket forsvarer og symboliserer verdier som oppfattes som meget konkrete når det gjelder hvordan sko skal produseres. Det gjelder også for designet. Merket ønsker å fremme sine sko med verdier som stolthet, tilhørighet og tilknytning mellom mennesker. Merket tilbyr et mangfold av skomodeller til både damer og menn. Skoene deres skiller seg ut fra andre merker, takket være variasjon og bredde. I herrekolleksjonen finner du blant annet sneakers, joggesko og mokasiner som garantert faller i smak hos stilbevisste menn. Du finner her herresko i både spreke og jordnære farger, hvor logoen deres er et fremtredende element.


Stilig fottøy i klassisk design


Kolleksjonene med damesko byr på alt fra skoletter og støvletter til mokasiner, ballerinasko og pumps. Det er ikke rart at dette er damesko som frister mang en trendsetter i hele verden med spreke farger og stilige slangeskinnsmønstre. Designet har elementer fra spansk mote, og kombinert med super passform er det ikke så rart at skoene faller i smak hos norske kvinner. Selv pumps har kraftige og gode såler som gjør at du kan bruke dem på både solskinnsdager og regnværsdager. Et godt utvalg av damesko er uunnværlige når du skal sette sammen antrekket ditt. Se gjerne på skoene som den siste detaljen som hever antrekket ditt umiddelbart. Fine kjoler kan gjøres rocket og laidback med ankel boots og stramme jeans ser smashing ut med et par høye hæler.


Eksklusive og innovative design


Eksklusive og innovative design vekker garantert lysten til å prøve ut flere skomodeller. Designet er ikke bare basert på trend, men også på komfort og brukervennlighet. Du kommer garantert til å ønske deg enda flere damesko fra det spanske merket når du først har prøvd ett par. De har hele tre ulike kategorier som beskriver det vesentligste i deres kolleksjoner for moteriktige mennesker over hele verden: Wonders Dry, Wonders Fly og Wonders Flex.

Kolleksjonen Wonders Dry fokuserer på at fottøyet skal være vannfast, pustende, slitesterke og motstandsdyktige. Kolleksjonen Wonders Fly gir deg fottøy med en perfekt balanse mellom design og innovasjon: Lett, komfortabel, ergonomisk og motstandsdyktig. Kolleksjonen Wonders Flex består fottøy med en høy følelse av komfort. Samtlige av disse kolleksjonene består av fottøy om kan brukes gjennom en hel dag. Velg og vrak blant de lekreste skomodeller i den spanske kolleksjonen til Wonders. Her er det trendy sko som kan brukes til alle anledninger og til enhver sesong hele året gjennom.

Fjern alle filter

Wonders

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.