Fri frakt på kjøp over 499,- | Shop fra de beste uavhengige klesbutikkene
Shop fra de beste uavhengige klesbutikkene
Meny
GRATIS FRAKT OVER 499,- OG ALLTID GRATIS RETUR
Kurv
0

Din shoppingbag er tom...

Tilbake

Sokker & strømpebukser til dame

Strømpebukser har vært en fast del av kvinnenes garderober i mange år, og det er absolutt ingenting som tyder på at de ikke også kommer til å være det i mange år fremover. Tvert imot, så ser vi i dag et utrolig stort mangfold, og du finner i dag strømpebukser i alle mulige farger, materialer og mønstre.

Strømpebukser fikk sitt store kommersielle gjennombrudd på 50 tallet hvor de på grunn av motens korte skjørt og kjoler overtok en stor del av markedet for «stockings». De produseres i et utall av modeller med striper, mønstre, tykkelser og farger, de nye teknologiene har betydd at utviklingen i mønstre, farger og materialsammensetninger har eksplodert.

Produksjon og bruk

De nyeste 3D-strikkemetodene betyr at produktene nå er langt mer holdbare enn det de var før i tiden. De har vært en del av moten i snart 100 år, og de blir sikkert en del av motebildet i like så lang tid fremover. Hos oss finner du strømpebukser til hverdag, jobb og fest. Du finner altså ikke bare klassiske nylonstrømper her inne, men også fargesprakende strømpebukser med pangfarger som får selv den kjedeligste festen til å ta av.

Hvis du har lyst og tør å vise den litt vampete og forførende siden av deg selv, så kan du selvfølgelig også finne en flott nettingstrømpebukse her inne. De er ikke bare forførende sexy, men også uhyre elegante i kombinasjon med det riktige antrekket. Det er det som er så fint med strømpebukser. De kan nemlig kombineres på et utall av forskjellige måter, og får nytt liv hver gang man bryter vanen litt og tar på seg et annet antrekk.

Strømpebukser til enhver anledning

Med det store utvalget her hos oss, så finner du alltid et par strømpebukser som kan fremheve det beste ved bena dine. Ved hjelp av det store utvalget vårt, kan du selv forme og skape din helt egne og unike stil. Utvalget dekker over motestrømpebukser, strømpebukser med mønster og strømpebukser som har imitert «leggingseffekt» eller imitert «stay-up»-effekt. Vi har strømpebukser som passer perfekt til skjørt, kjoler og shorts, så det er bare å ta en titt på sortimentet og bli inspirert, så du kan finne et par som kan optimere utseendet ditt.

Med et par strømpebukser kan du gi dagen eller festen et fargerikt, mønstrete og elegant islett. Når du skal på fest, så har vi strømpebukser som gir deg massevis av oppmerksomhet og får gutta til å se minst to ganger, men også produkter som fremhever den flotte kjolen eller det fine skjørtet ditt. Felles for alle produktene er at de er komfortable og gir deg en god følelse når du har de på. Det gås heller aldri på kompromiss med kvaliteten, så du kan være sikker på at du kjøper strømpebukser av høy kvalitet når du handler hos oss.KJØP SOKKER OG STRØMPEBUKSER FRA POPULÆRE MERKER SOM:

Calvin Klein

Oroblu

Safa

Falke

Filter

218 resultater