Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

BOOTS FRA GANNI

Ganni er et skandinavisk motemerke som ble grunnlagt i 2009. Med utspring i København – den skandinaviske motes hovedstad – oser dette merket av god stil, klasse og eleganse. Ganni er virkelig et moderne, globalt motemerke som eies og ledes av ekteparet Nicolaj og Ditte Reffstrup, hvor Nicolaj er grunnlegger og Ditte fungerer som kreativ direktør. Ganni har gjort seg gjeldende innenfor den rene, klassiske, skandinaviske stilen. Som et resultat av dette, har motemerket vært banebrytende verden over med sin yndige fargepalett, pene snitt og lekre detaljer. Moteelskere verden over har virkelig adoptert den selvsikre, avslappende og uanstrengte Ganni-stilen, og nå er merket å finne hos mer enn 500 forhandlere i både Europa og USA. Ganni lar seg inspirere av travle storbykvinner som trenger lekre antrekk til hverdagen, og derfor ønsker Ganni å skape appetittlige design som passer perfekt i hverdagen, og som vil gi en grå hverdag et ekstra piff. 

Med sitt Skandinaviske utspring har motekolleksjonen til Ganni gjort seg definert gjennom den populære såkalte Skandi-stilen. Dette er en tidløs stil som har gjort seg gjeldende de siste årene og representerer en skandinavisk stil full av spennende utsmykninger, farger og en livlig stemning. Du finner et hav av klær, tilbehør og andre produkter fra Ganni hos Miinto, men nedenfor her finner du deres kule og raffinerte utvalg av Ganni-boots for kvinner. Finn et forfriskende tilskudd til dine kommende antrekk i kolleksjonen nedenfor.  


Allsidige Ganni-boots for damer 


Miinto har samlet det fineste av boots for kvinner fra vårt elskede Ganni-merke. Bli forelsket i tøffe boots i stilige farger, moderne country-boots og høykvalitetsmaterialer i en rekke både naturlige og spreke fargetoner som virkelig gir deg den skandinaviske vibben. Vis hvem du er med høye cowboy-boots fra Ganni i kalveskinn, eller la deg skinne med et par iøynefallende ankel-boots i en modig farge slik som blå, oransje eller grønn. Varier stiluttrykket med forskjellige typer av boots fra Ganni, og la skoene dine fremheve antrekket og tale for seg selv. Sørg for å ha skogarderoben klar når boots-sesongen står for døren. 

Bla gjennom utvalget og finn dine favoritt-boots-stiler fra Ganni som vil holde deg stilig gjennom hele sesongen. Ganni følger de seneste trendene og er en trendsetter når det kommer til å fremheve nye motetrender. Derfor kan du blant annet finne et hav av de populære kraftige bootsene som har gjort seg gjeldende den siste tiden. Forhold deg moteriktig med et par av disse lekre bootsene som umiddelbart vil gi deg et unikt utseende, samtidig som de er superkomfortable. 


Stilsikre boots til flere sesonger 


Takket være Gannis allsidige og komfortable boots-design, finner du allsidige boots som fungerer til mange anledninger og værforhold. Ankelstøvletter fra Ganni er perfekt sko som passer til flere sesonger. Et par ankel-boots kan brukes til festivalsommeren, såvel som til kalde høst- og vinterdager. Et klassisk par korte eller lange svarte boots er et trygt og godt alternativ som man alltid kan stole på – og som kan kombineres med utallige antrekk. For kvinner som hele tiden er på farten, vil et par flate boots fra Ganni være et utmerket valg. Her vil modellene Boot Chelsea Creepers og Chelsea boots fra Ganni være perfekte valg. Vi anbefaler å kombinere Chelsea-bootsene med en elegant, ensfarget omslagskjole med en ullgenser over, en tykk strømpebukse og en kåpe for et virkelig elegant høstantrekk. 

Om sommeren kan du la deg inspirere av aktuelle festivaltrender for å style et par boots til festivalantrekket. Høye boots med kraftig hæl i skinn eller gummiblanding ser fantastisk ut på når de kombineres sammen med en lang kjole med blomstertrykk. Kombinasjonen av det feminine og det røffe, maskuline vil gi deg et unikt og uimotståelig stilsikkert antrekk. Hvis du foretrekker et par mer minimalistiske boots, så skal du sørge for å skaffe deg et par av Gannis sorte og elegante boots med et klassisk utseende. Disse vil være din beste venn når du ønsker å gå for et mer sofistikert utseende, for eksempel når du skal på jobb eller på fest. 


La dine nye Ganni-boots spille hovedrollen i antrekket 


Ganni har tatt klassiske boots og gitt de en moderne skandinavisk vri. Innovative vendinger med bruk av forskjellige materialer, sømmer og farger i bootsene har løftet skandinavisk fottøymote til et nytt nivå. Kontrastfylte design og fargerike modeller laget av høykvalitetsmaterialer og kalveskinn gir et profesjonelt og levende utseende.

Et par cropped denimbukser er perfekte for å vise fram dine kule boots fra Ganni, og la de tale for seg selv. Få inspirasjon fra kjendiser og kombiner skinn-bootsene dine med miniskjørt eller baggy jeans, en deilig genser og en stor teksturert veske for et spennende antrekk. Fullfør utseendet med et par kule solbriller eller et belte i midjen for å få deg en kul gatevibb som definitivt vil gjenspeile den københavnske gatestilen. Lys opp et helsvart utseende med et par lysebeige boots som vil fremheves mot det mørke stillerretet og gi et spennende kontrastfylt utseende. Oppdag luksuriøse boots laget av skinn og gummimaterialer, med høye og lave hæler i allsidige og nøytrale toner.


En komfortabel nødvendighet i garderoben 


Boots fra Ganni er en nødvendighet i skapet til enhver moteelsker. Med et omfattende utvalg, inkludert siste sesongs stiler og trendfarger tilgjengelig her på Miinto, er det noe for enhver smak. Med Ganni vil du alltid være på mote, også når det kommer til boots. I tillegg til at boots fra Ganni er moteriktige, er deres designs også laget på en slik måte at du får beskyttelse til både anklene og føttene dine. De fleste av Gannis boots har høye undersåler, og derfor får du også en støtdempende effekt for en komfortabel følelse hele dagen. Så er du som oss, og elsker alle typer boots-design, kan du finne alle dine favoritter her. 

 

Fjern alle filter

Ganni

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.