Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

BOOTS FRA PAVEMENT

Pavement er et dansk skomerke som med tiden har blitt populære for sin kvalitet og for sine kreative skostiler og design. Kolleksjonen til Pavement inkluderer blant annet boots, joggesko, høyhælte sko, fritidssko, sandaler og en rekke andre skotyper til menn og kvinner. Deres skokolleksjon oser av personlighet og de fleste av deres sko er utsmykket med lekre detaljer som gir skoene et friskt og spennende utseende. 

Dette danske skomerket lar seg inspirere av den typiske gatestilen med innslag av det hippe, kreative, nytenkende og ungdommelige. Pavement har dedikert all sin tid til å utforme sko av høy kvalitet som passer til det nordiske klimaet, men som også forbindes med god smak når man har dem på. Danske Pavement har fokusert på fire sentrale kjerneområder i produksjonsprosessen. Disse omfatter kvalitet, design, passform og komfort, derfor er alle deres produkter vellagde og slitesterke med materialer av høy kvalitet. 

Pavement-boots er de behagelige å ha på seg over lengre tid, samtidig som de ser stilige ut og appellerer til kvinner og menn med ulike smakspreferanser. I kolleksjonen til Pavement sine boots finner du derfor en rekke passformer, størrelser, farger, modeller og teksturer på skoene som gjør at de treffer en bred målgruppe. I øyeblikket har Pavement hundrevis av butikker rundt om i Europa, og her hos Miinto sørger vi for at du også får tilgang til deres luksuriøse skokolleksjon. På siden nedenfor har vi samlet Pavement sine populære boots til kvinner. 


Pavement dame-boots i en rekke modeller 


Boots er en av de mest grunnleggende skotypene en kvinne bør ha i garderoben. Derfor har dette merket gleden av å tilby motebevisste kvinner et stort utvalg av lekre, luksuriøse, ikoniske Pavement-boots med et trendy, skandinavisk preg. I kolleksjonen til Pavement finner du mange forskjellige boots, inkludert slanke boots i skinn og semsket skinn, turstøvler, elegante støvletter, høyhælte boots og knelange boots. 

Utforsk utvalget av komfortable og moteriktige boots til kvinner fra Pavement, og velg mellom deres mange modeller og farger. Fargeskalaen beveger seg hele veien fra mørke farger, som sort og mørkebrun, til lyse farger som beige og hvitt. Ikke nøl med å investere i fottøysgarderoben din når du får muligheten til å handle fra et så eksklusivt utvalg som her. Det perfekte paret med boots fra Pavement vil være en trofast følgesvenn til mange antrekk og anledninger. 

Gå på oppdagelse i utvalget vårt, eller la oss anbefale sesongens boots fra Pavement som vil gi deg en fin og uformell stil. Til fest eller jobb, kan du gå for en av Pavement sine mer feminine boots, slik som kne- eller ankelstøvletter med høy hæl. Alle Pavements boots er designet med slitesterke såler som gjør de komfortable å ha på seg. For et ekstra lekent utseende kan du gå for boots fra Pavement med snørebånd, med slangetrykk eller i en ekstra modig farge. Alle boots er laget av lær, hvor de fleste også er både varme og vanntette.


Spesielle boots til spesielle anledninger 


I utvalget av boots fra Pavement her hos Miinto finner du også noen mer spesielle boots, slik som boots med bredere passform, pelsforede boots eller tur-boots som passer perfekt til turaktiviteter eller fysisk aktivitet utendørs. Disse modellene finnes både i klassiske farger, slik som svart og brun, og i mer friske farger som virkelig gir de et eventyrlystent design. 

Disse særegne typene av Pavement-boots er preget av spesielt robuste sko, samtidig som sålene er spesialutviklet for å ha god slitestyrke og godt grep. Se gjennom utvalget av Pavement-boots til livets mer energiske begivenheter, og fyll opp turgarderoben med fottøy av virkelig god kvalitet! 


Et populært tilskudd til skogarderoben


Boots er populære blant kvinner av en rekke årsaker. En av hovedårsakene er deres allsidighet og evne til å kunne kles opp eller ned. I tillegg kan de med rett styling brukes til alle sesonger. Derfor skal enhver kvinne eie minimum ett par moteriktige kvalitets-boots fra Pavement. Deres lekre boots kan brukes sammen med mange forskjellige typer klær, slik som jeans, bukser, skjørt og kjoler, noe som gjør dem til et allsidig alternativ for mange anledninger!

Pavement sine boots er også laget med egenskaper som gjør at de er vanntette, isolerer godt, og de gir god støtte, noe som gjør de velegnet til å bruke en hel dag. Så når du handler boots fra Pavement sin skokolleksjon får du et par praktiske og funksjonelle sko, men også et par trendy boots som vil fungere som en moteerklæring sammen med resten av antrekket. 

Boots fra Pavement har blitt stilsikre klassikere i mange kvinners skokolleksjoner, på grunn av deres svært estetiske og moderne utseende. Et par av de riktige par boots kan gi selvtillit og la deg utrykke din individuelle stil i kombinasjon med dine favorittklær- og tilbehør!  


Bær dine Pavement-boots til alt!


Hos Miinto får vi tilgang til de aller siste trendene innenfor boots fra Pavement, og derfor får du her boots som er tilgjengelig i alle tenkelige stiler og nyanser, som vil passe perfekt til alle livets anledninger. Vi er derfor stolte av å kunne tilby deg alle sesongens heteste trender, slik at dine nye luksus-boots bare er noen få klikk unna. 

Få den aller beste prikken over i-en til ethvert utseende i kombinasjon med holdbarhet og komfort. Vår veloverveide samling av boots fra Pavement gir deg det beste innenfor moderne, eksklusive sko. Med et utvalg av de fineste og mest luksuriøse boots fra dette ettertraktede danske merket, finnes det et par boots til absolutt alle kvinner her på siden!  


Klassiske og elegante høyhælte boots 


Selv om Pavement har et bredt utvalg av klassiske platå-boots med tykk gummisåle, finnes det også et fyldig utvalg av feminine og elegante høyhælte boots fra dette merket her i Miintos univers. Disse elegante bootsene fra Pavement er virkelig laget for å forlenge bena og fremheve den feminine stilen. I denne kategorien får du et stort utvalg av nydelige boots som er spesielt utviklet for kvinner som elsker å kle seg opp i klassiske og luksuriøse boots med høy hæl! 

Høyhælte boots fra Pavement er virkelig attraktive og hjelper deg med å fremheve figuren på en selvsikker måte, og passer like godt til et klassisk antrekk til jobben som til en formell anledning hvor du skal pynte deg opp litt ekstra. Uansett om du er til ankelhøye boots med høy hæl eller til boots som går til knærne, vil du finne din favoritt her på siden. 

Fjern alle filter

Pavement

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.