Forlenget retur frem til 15. januar 2024

Forlenget retur frem til 15. januar 2024

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og forlenget retur frem til 15. januar 2024

Gratis frakt over 499.-

Returner frem til 15. januar

JUST FEMALE

Just Female er et skandinavisk merke hvor kjernen i designene er eksklusive materialer og uunnværlige must-haves. Alle kolleksjonene har et feminint og sofistikert uttrykk som helt klart hører hjemme i enhver kvinnes garderobe.

Just Female har en enkel tilgang til design. Det er basert på en sofistikert kjerne av eksklusive materialer og must-haves til enhver motebevisst kvinne. Visjonen for de forskjellige designene er at de skal ha en «ready-to-wear»-faktor. Dermed sikrer merket unike styles med feminine og sofistikerte uttrykk, som kan pryde motebildet og bli uunnværlige i garderoben. Klær fra Just Female blir fremstilt i de fineste materialene med stilrene snitt, skarpe design, kule detaljer og moteriktig stil. Materialene er av høy kvalitet og er behagelige å ha på seg. Mange styles har kule detaljer, som for eksempel trykk og mønstre.


Aktuelt nå - og i fremtiden


Just Females design er sesongaktuelle. Lekre og solide strikkegensere, varme farger og eksklusive materialer, sammen med forskjellige styles i lekre skinnkvaliteter, er det som pryder høst- og vinterkolleksjonene. Mens sommerkolleksjonene fylles med florlette bluser og skjorter i flotte trykk og feminine nyanser, i tillegg til klassiske festtopper i fine blonder. Just Females verdier er nettopp basert på en ambisjon om å skape og videreutvikle et aktuelt og nåtidig merke. Det skal hele tiden holde seg oppdatert på hva som skjer i moteverden, og vite hvilken retning moten går i.


Must-haves fra Just Female


Just Females sofistikerte styles gjør overgangen fra dag til kveld enkel, siden de mange forskjellige designene kan styles til enhver anledning. Uansett om du vil ha en kjole, kimono, topp eller andre klær, så kan merket presentere et utvalg av must-haves, favoritter og nye, dristige antrekk som kan utfordre garderoben din. Merket ble etablert i 2006, og i 2007 kunne de presentere sin første kolleksjon under Copenhagen Fashionweek for AW07. Det minimalistiske og estetiske designet har siden den gang vært en stor del av merkets identitet. Merket forhandles i dag i store deler av Europa, både i butikker og i nettbutikker.


Klær til enhver anledning


Just Female er merket for den klassiske og elegante kvinnen, som setter pris på kvalitet og materialer som kan holde sesong etter sesong. Med klær fra dette merket kan du sikre deg et look som er helt perfekt for deg og stilen din. Det er enkle og simple elementer, som på samme tid er både rå og feminine. Det er nettopp dette som gjør at Just Female er et merke som er fast implementert i garderobene til kvinner over hele Europa. De mange fantastiske stilene og elementene kan passe til ethvert antrekk, til enhver anledning. Alle designene er i lekre materialer og trendy snitt, så du finner helt sikkert det du leter etter hos Just Female. Hvis du er en ung og trendy fashionista, så er dette merket helt perfekt for deg.

Fjern alle filter

Just Female

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.