Fri frakt på kjøp over 499,- | Shop fra de beste uavhengige klesbutikkene
Shop fra de beste uavhengige klesbutikkene
Meny
GRATIS FRAKT OVER 499,- OG ALLTID GRATIS RETUR
Kurv
0

Din shoppingbag er tom...

Tilbake

Nina Jarebrink

Nina Jarebrink er en svensk designer som har blitt en favoritt blant stylister og kjendiser. Merket tilbyr ready-to-wear designerklær og accessories for motebeviste og edgy kvinner.

I 2004 startet Nina Jarebrink merket Nina Jarebrink of Sweden med unike accessories og smykker. Etterhvert har hun også utvidet til å designe klær og sko. I dag figurerer kolleksjonene hennes til stadighet i moteblader og på den røde løper, og nå kan du også kjøpe hennes ready-to-wear colleksjon her på nett hos miinto.no. Jarebrink har uttrykket at hun ønsker at kvinner skal kunne kle seg sexy samtidig som det er stilfullt. Designene hennes er gjerne edgy versjoner av hverdagsplagg kombinert med unike kjoler og statement-plagg. En sort kjole kan brukes både på jobb, eller pyntes opp til fest. Et edgy skjørt toner du fort ned med en deilig strikket genser, eller fremhever det med en pyntet topp.

Man kan finne Nina Jarebrink i flere land som Japan, Korea, Sverige, UK, Norge, Danmark og Sør Afrika. Hos miinto.no handler du Nina Jarebrink med fri frakt til hele Norge. 

Filter

0 resultater

Fant ingen produkter

Prøv å avgrense søket ditt ved å bruke filtret ovenfor.