Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

nude of scandinavia

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

NUDE OF SCANDINAVIA

Nude of Scandinavia er et svensk skomerke som produserer sko i rene, enkle og stilfulle design. Uansett hva årsaken er til at du skal ha et par nye sko, så har de helt sikkert noe som passer for deg.

Selv om merket er svensk så blir skoene laget i Italia. Landet er kjent som verdens førende når det kommer til produksjonen av sko, og produksjonen ble bevisst lagt til Italia for å sikre god kvalitet og funksjon. Likevel blir skoene designet i Sverige, noe man kan se tydelig på den avslappede, skandinaviske stilen. Merket lager mange forskjellige modeller til forskjellige anledninger og årstider, og det er alltid et par sneakers fra Nude of Scandinavia som venter på deg.


Til de stilbevisste


Nude of Scandinavia er ikke et gammelt skomerke, faktisk begynte de først å produsere lekre sko i 2010. Designteamet bak merket har med andre ord ikke vært sammen så lenge, men ikke desto mindre har merket en sterk identitet. Designene er uttrykk for en sikker og klar holdning til hva som kjennetegner gode sko med god design. Merket har klart å forene det vakre ved den skandinaviske livsstilen med italiensk kvalitet, temperament og sjarme – og ikke minst sans for mote. Det er nettopp derfor merket henvender seg til kvinner som er stil- og motebevisste, og som har massevis av kant, karakter og et moteriktig uttrykk.


Sneakers, støvler, sandaler og hæler


Sko er ikke bare noe man har nederst på beina, det er noe som skal være med til å fremheve antrekket og gjøre det komplett. Uansett om du går med sneakers eller høye hæler, så er det med til å understreke og fremheve uttrykket ditt. Dette er Nude of Scandinavia fullstendig bevisste om og innforstått med. Designerne bak merket vil at skoene dine skal bli en del av antrekket ditt. Avhengig av hva du velger, så kan et avslappet uttrykk med jeans og t-skjorte få et helt annerledes uttrykk. Velg et par sko med hæler for et mer glamorøst uttrykk, eller et par sneakers eller ballerinasko hvis du gjerne vil være komfortabel, men samtidig stilig. Det svenske merket er alltid klar med nye og brede kolleksjoner av sko og støvler, og treffer blink hver eneste gang med flotte fargevalg, unike linjer og kreative detaljer. Sammen skaper det en flott helhet som fashionistas og sofistikerte kvinner verden over vil gjerne vil ha tak i.


En fantastisk blanding av svensk og italiensk


Det er ikke tilfeldig at produksjonen er lagt til Italia. Som tidligere nevnt, så sikrer det både kvalitet og funksjon. Skoene er laget i italiensk skinn, og resultatet snakker mer eller mindre seg selv. For Nude of Scandinavia skaper sko som er resultat av fantastisk design og eminent håndverk. Det er denne blandingen av det svenske og det italienske som tilfører skoene det unike preget som kjennetegner fottøyet fra merket.

Fjern alle filter

Nude of Scandinavia

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.