Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

MAX MARA WEEKEND

Det italienske motemerket, Max Mara Weekend, er merket for deg som elsker å iføre deg elegante og tidløse plagg og tilbehør – uten at det blir kjedelig. Weekend-serien er en produktserie hos Max Mara. Siden 1951 har Max Mara laget enkle, stilfulle, kvalitetsbevisste klær og tilbehør for deg som liker å se fiks og moderne ut. Flotte snitt, behagelige materialer og eleganse, er noen av stikkordene for dette merket. Bruk klærne i hverdagen eller når du skal på helgetur. Du kan ikke gå feil med produkter fra dette merket, for dette er italiensk stil og håndverk på sitt beste.


Klær man aldri går lei av


Dette er merket for den moderne og stilbevisste kvinnen. Max Mara Weekend er kjent for vakre snitt, komfort og klassiske detaljer. Samtidig holder de seg oppdatert på tidens aktuelle trender. Det var Achille Maramotti som etablerte merket i 1951 og i 1983 ble Weekend-serien lansert. I dag er Max Mara et av de største motehusene i verden og det har 19 forskjellige serier. Med Weekend-serien får man kjøpt klær og tilbehør som er perfekte for en helgevisitt ut av hjembyen, samtidig som de passer bra for deg som gjerne ønsker litt mer komfort og stil i hverdagen. Disse klærne blir man sjeldent lei av, fordi de på perfekt måte består av tidløs eleganse, med en snert av aktuelle trender.


Få en smak av italiensk livsstil med Max Mara Weekend


Autentisk, italiensk kultur er hva du får med på kjøpet når du investerer i et plagg fra dette merket. Drøm deg vekk til solfylte dager ved den Italienske rivieraen eller til romantikk og kunst i Roma ved å bruke klær, sko eller vesker fra Max Mara Weekend. Invester i en elegant og tidløs kasjmirgenser for et stilsikkert utseende. Ønsker du en mer unik genser med personlighet, kan du gå for en ullgenser med trykk. På den måten skiller du deg ut i mengden og viser at du ikke er redd for å leke med utseendet ditt.


Kvalitetsbevisste klær som varer år etter år


Dette er klær, sko og tilbehør man sent vil gå lei av. Drømmer du om en kåpe som varer lenge, både når det gjelder stil og materiale? Da er en kåpe fra Max Mara Weekend noe for deg. De er designet med tidløse snitt og vakre detaljer i den beste kvaliteten. Dersom du liker blomster, silke og bukser med vidde, så kan du også finne det hos dette motemerket. Gå for et par stripete slengbukser, kombinert med en mønstret bluse. Her kan du velge å bruke et par brune støvler til for den bohemske og avslappede stilen.

La deg forføre av italiensk luksusmote på sitt beste. Her hos Miinto sitter vi klare for å hjelpe deg, hvis du har noen spørsmål om produktene våre. Du får også alltid gratis frakt på kjøp av varer over 499 kr og fri retur av varer innenfor 14 dager. Dersom du vurderer å dra på en reise til Italia, vil du passe perfekt inn i landets fasjonable kultur og livsstil, for eksempel med en Max Mara-kjole. Bruk kjolen sammen med en Max Mara-sommerveske laget av skinn, for den ultimate stilen.

Fjern alle filter

Max Mara Weekend

Side 1 Av 5

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.