Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

FJELLSKO TIL DAME

For å få den optimale naturopplevelsen er det viktig å investere i noen gode fjellsko. Nettopp derfor har vi samlet noen av de beste tur- og fjellskoene for damer her på siden. Du finner fjellsko som passer perfekt til turen i skogen, på fjellet og de andre tidspunktene hvor naturen er under føttene og fjellsko er et absolutt must.

Vi nordmenn er oppvokst med at det ikke er noen ting som heter dårlig vær, men bare dårlig klær. Hvis utstyret er i orden, så er regnvær, snø og blest ingen hindring på veien mot fantastiske naturopplevelser. På den annen side vet vi jo hvor lett opplevelsene kan bli ødelagt fordi utstyret ikke er i orden. Hvis du gjerne vil oppleve det beste naturen har å gi, uansett vær, så anbefaler vi at du blar gjennom det store og varierte utvalget av fjellsko for damer her på siden.


Fjellsko med fast såle


En såle er ikke bare en såle, det blir man bare nødt til å innse. Her er det spesielt tre store forskjeller man skal være oppmerksom på når man ser på sålen på et par fjellsko: Fleksibilitet, tykkelse og form. En såle kan være smidig eller solid. Her er det viktig å overveie hvordan støvlene skal brukes. Den solide og faste som får deg til å stå støtt, uansett hvor ujevnt underlaget ditt er. Den solide sålen er derfor god hvis du skal bevege deg i terreng med stigning, mye stein, klipper og andre elementer som kan påvirke hvor stødig du står og går.


Fjellsko med smidig såle


Når man velger tursko med en fast og solid såle mister man litt av fleksibiliteten. Hvis du skal ut og gå i et lett, flott og mykt terreng – som for eksempel på en sti i skogen, jord- og grusveier eller gress – så kan det være en god idé å investere i en fjellsko som har en lettere såle som gir deg den fleksibiliteten og lettheten dette terrenget innbyr til.


Pustbare og vannavvisende fjellsko


Mange av denne typen damefjellsko du finner her på siden har vanntette og ventilerende membraner. Det vil si at skoene har en innebygget membran slik at den er vannavvisende samtidig som den gir en god gjennomstrømning av luft. Et par fjellsko med en slik membran er viktig å ha hvis skoene skal benyttes steder hvor det er stor sannsynlighet for regn. Hvis skoene er gjennomvåte, så er turen simpelthen ikke like morsom eller god som den kunne ha vært. Slike fjellsko med en vanntett membran er en nødvendighet hvis skoene skal brukes her oppe i nord, eller hvis du vet at litt regn normalt ikke er nok til å hindre deg i å gå en tur. På disse skoene er overflaten laget av et veldig ventilerende materiale som gir fukt og varme mulighet til å komme ut.

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.