Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

BOXERSHORTS TIL HERRE

Det er ikke alltid at menn er like gode til å oppdatere undertøysskuffen sin, noe som egentlig er en skam, for livet er for kort til å gå rundt med ubehagelige boxershorts. Hvis du innser at det er på tide å kjøpe et par nye boxere, så kan du ta en nærmere kikk på det store og varierte utvalget vårt her på siden.

Her hos Miinto kan du være sikker på å finne herreundertøy som passer til stilen din uansett om du helst vil ha noe klassisk eller vågalt med ville trykk og farger. Uansett hvilke boxershorts du velger, så kan du være sikker på å være helt komfortabel innerst inne hele dagen.


Godt undertøy er en nødvendighet


Boxershorts burde stå på ønskelisten hos menn i alle aldre. Denne typen herreundertøy er nemlig noe man alltid kan bruke, siden nytt og friskt undertøy er en absolutt nødvendighet i enhver garderobe. Hvis du ikke fikk noen på julaften eller bursdagen din, så kan du alltids selv ta en nærmere titt på det flotte utvalget av boxere her på siden. Her er det nemlig noe for enhver smak.


Boxershorts til herrer og menn


Boxershorts brukes især av eldre menn, siden unge fyrer heller vil ha tettsittende tights. En av de klare fordelene ved et par boxere er at de nettopp henger løst slik at testiklene også henger helt naturlig. Det betyr også at disse ikke blir for varme eller låses fast. Derimot er de som de skal være, noen som til syvende og sist er det samme som god komfort. Selve ordet boxershorts stammer litt fra den typen shorts som boksere bruker. De har så blitt utviklet i en annen retning, slik at disse modellene i dag utelukkende brukes som undertøy. På grunn av den posete formen, sørger denne typen undertøy for at man ikke sjeneres av irriterende og gnagende kanter og for tettsittende testikler. Underbuksene faller dessuten i ett med buksene dine, slik at man ikke merker at man har de på gjennom dagen.


Finn et par boxershorts her hos Miinto


Hvis man gjerne vil oppnå en form for velvære, så skal man starte med undertøyet. Etter at man har vært i dusjen, så skal det nemlig være en ren glede og fornøyelse å ta på seg et par nyvaskede boxere som sitter helt perfekt. Vi har samlet et kjempestort utvalg bestående av mange forskjellige design fra de mest kjente og populære merkene som finnes på markedet i dag. Dermed kan du fritt velge blant utvalget av herreundertøy og finne et par boxershorts som passer perfekt til din personlige smak og ikke minst ditt budsjett.

Side 1 Av 6

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.