Meny
GRATIS FRAKT OVER 499,- OG ALLTID GRATIS RETUR
Kurv
0

Din shoppingbag er tom...

By Malene Birger (783)

Danske premiumklær til inspirerte kvinner

By Malene Birger er et moderne premiummerke fra København som designer klær for feminine og inspirerte kvinner. Merket er i dag elsket internasjonalt for både elegante hverdagsantrekk og klassiske selskapskjoler. By Malene Birger elsker at antrekket du bærer kan hjelpe deg med å bli tatt seriøst - både på og utenfor kontoret. Hennes design bærer preg av makt og klassisk eleganse, og med hint av både lekenhet og luksus bærer ethvert plagg preg av danske verdier og levesett.

By Malene Birger i dag

By Malene Birger, som ble grunnlagt i 2003, ledes i dag av merkets kreative leder, Mathilde Torp Mader. Gjennom å kombinere det sofistikerte og stilige med sitt reiselystne hjerte ønsker Mathilde at merket skal oppmuntre kvinner til å bli sin egen inspirasjon. At enhver kvinne får friheten til å være akkurat den de vil fra en dag til en annen. Det var visningen av vår- og sommerkolleksjonen for 2019 som ble Mathildes første moteshow som leder for By Malene Birger.

Designerfavoritter fra Danmark

Nordmenn har for lengst latt seg begeistre av både vesker, klær og sko fra det danske merket, og vi er derfor svært stolte over vårt brede utvalg fra By Malene Birger. Hennes design er å finne under en rekke av våre kategorier og underkategorier, og du kan derfor enkelt filtrere deg frem til produktene du er på jakt etter. La deg inspirere av klassiske og elegante dameklær og accessories fra By Malene Birger, og oppgrader garderoben din med dansk premiumkvalitet.ANDRE HAR OGSÅ KJØPT:

Bluser

Kjoler

Sko

Smykker

Filter Fjern alle

KJØNN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farger

Pris

Pris mellom - NOK

783 produkter funnet
Filter

Behov for hjelp?

Kontakt oss her
eller finn svar i vår FAQ

Gratis frakt

På bestillinger over 499,-

Shop lokalt på nett

Hos Miinto handler du fra over 400 lokale norske motebutikker

Gratis retur

Bytt eller returner din ordre innenfor 14 dager

+90.000 produkter

Fra mer enn 2.000 brands.