Fri frakt på kjøp over 499,- | Shop fra de beste uavhengige klesbutikkene
Shop fra de beste uavhengige klesbutikkene
Meny
GRATIS FRAKT OVER 499,- OG ALLTID GRATIS RETUR
Kurv
0

Din shoppingbag er tom...

Forside Dame Undertøy Bodys
Tilbake

Bodyer til dame

Bodyer er noe av det aller mest populære i nåtidens motebilde. Med en kroppsnær body kan du ordne deg det mest fantastiske utseende denne sesongen, og vi har selvfølgelig et stort og bredt sortiment for deg. Her finner du helt sikkert en som passer helt perfekt for deg.

Bodyer funger for alle kvinner. Det er nettopp derfor den er så fremtredende i motebildet. Alle motehusene, store som små, har lagt merke til hva så mange vil ha, og derfor er utvalget så stort. De kommer i utrolig mange flotte varianter, noe som igjen betyr at du kan finne en eller flere som passer perfekt til deg. Det beste er å ha flere forskjellige typer, slik at du kan skifte alt etter humør og antrekk. Du kan for eksempel velge en body med lange ermer og bruke den som topp. Det finnes også mange med forskjellige trykk, mønstre og farger. Velg for eksempel en klassisk svart eller en flott blondebody. Valget er ditt, vi har utvalget.

Praktisk og flott

En ting er sikkert, og det er at bodyer er utrolig praktiske. Selve formen og snittet gjør jo at den sitter som den skal uten irriterende folder eller unødvendig ekstra stoff. Den fungerer like så godt til hverdagen som til fest, og er fantastisk når du beveger deg rundt på dansegulvet hele kvelden og natten. Det aller beste med bodyer er at de aldri blir umoderne!

Bodyer er allsidige

Bodyer er som sagt veldig allsidige. Det betyr at de enkelt kan kombineres med utrolig mye annet, slik at du kan skape akkurat det utrykket du vil ha ved hjelp av få grep. En klassisk måte å bruke bodys på er selvfølgelig å ha den på under en skinnjakke eller dongerijakke. Det er enkel mote, men utrolig stilig, kult og tøft. Og for å virkelig få frem en flott hverdagsstil, kan du kombinere en flott body med et par fete og stramme jeans med høy talje. Hvis du skal ut på byen, så er det bare å ta på seg et par høye hæler sammen med buksene og bodyen, så er du sikker på at alt er som det skal være. Hvis du virkelig vil få frem et festutseende, så er en utskåret blondebody med romantiske og feminine detaljer en sikker vinner.

Ta vare på bodyen din

Når du endelig har fått en body som er perfekt for deg, så er det viktig at du tar vare på den. Hvis du er i tvil om hvordan du vasker den, så ta en titt på vaskeseddelen på innsiden. Her står det hvor mange grader den skal vaskes på, og om du kan putte den i tørketrommelen. Et annet godt råd er å henge den utenfor i ny og ne, slik at den luftes.KJØP NY BODY FRA POPULÆRE MERKER SOM:

Ganni

Gestuz

Love Stories

Mbym

Filter

21 resultater

  • 1
  • 1