Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

FESTKJOLER TIL DAME

Leter du etter festkjoler til alt fra familiesammenkomst, bryllup, jubileumsfest eller galla? Da har du kommet til det helt riktige stedet. Her hos oss finner du et bredt sortiment av festkjoler for enhver smak. Vi har alt fra flagrende og blomstrete kjoler til stramme og elegante lårkorte kjoler. Vi har noe som passer til alle årstidene også, så fest kan man elegant gå på, uansett om det er sommerfest eller nyttårsfest.

En god festkjole skal gjerne kunne brukes til flere forskjellige anledninger, og ikke kun til den ene og spesielle anledningen. Velger du den riktige kjolen, så er det kun fantasien som setter grenser for hva den kan brukes til, og når den kan brukes. Det behøver ofte ikke å være en dyr affære å bli kveldens blikkfang. Her hos Miinto finner du flotte festkjoler i alle prisklasser, fra designere fra inn- og utland og fra nye og etablerte designere. Med andre ord, så finner du helt sikkert en festkjole som passer perfekt til både deg og anledningen.


Stort utvalg av festkjoler


Festkjoler kommer i mange forskjellige design, materialer og farger. Velg for eksempel en løs kjole med blondeermer i en lys farge som fremhever den solbrune huden din om sommeren. Dette er en elegant kveldsstil som garantert får omgivelsene til å se litt ekstra etter deg. Eller du kan gå etter en svart og tidløs kjole, hvis du heller foretrekker et mer klassisk utseende. Uansett hva du velger, så kan du være sikker på at kjolene du finner her inne hos oss er av super kvalitet, og her er det mange kjoler til fest du kan bli forelsket i uten at du behøver å bli ruinert av den grunn. Utvalget er stort, og du finner alt fra tidløse kreasjoner til moderne og dristige design. Når du investerer i en festkjole her hos oss, så kan du være sikker på at du følger festkjolemoten, samtidig som du har en flott festkjole i mange år fremover. Selv om du finner en «billig» kjole, så går designerne aldri på kompromiss med kvaliteten.


Den perfekte kjolen til juleaften og julebordet 


Nå nærmer julen seg med stormskritt – og det betyr at vi kvinner smått begynner å lete etter en ny julekjole. Kanskje bruker du den samme festkjolen til både juleaften og julebordet – eller kanskje du har lyst til å skjemme deg bort litt med en ekstra lekker kjole til julebordet. Uansett har vi hos Miinto en rekke festkjoler som passer til alt fra en familiefest på juleaften til en kollegial fest på julebordet. Du kan finne sorte kjoler med frynser på ermene og på skjørtet eller en glitrete kjole med lang hals – som kanskje blir et noe artigere design og snitt til julebordet. 

Er du den som pleier å kjøre rødt på juleaften? Vi har haugevis med røde festkjoler, til enhver smak, både i maxi-, midi- og minilengde og i flere prisklasser. Du kan med fordel filtrere festkjolene i farger, og velge rødt – og vips dukker det opp et hav av røde kjoler som passer til en ekte koselig juleaften. Vi har også kjoler fra merker som byTiMo, Pia Tjelta og Ganni. 


Nyttårskjolen som hører drømmene til! 


Den festen på året hvor vi kvinner kanskje pynter oss litt ekstra, er selvfølgelig nyttårsaften. Her finnes det ikke grenser for hvor fine vi kan være – og gjerne litt ekstra ekstravagant enn til vanlige fester. Her kan du kjøre på med glitter, overdrevne puffermer, store vide skjørt, eller en lekker lårkort fargesprek kjole. Miintos festkjoleutvalg har heldigvis et kjempestort utvalg med festkjoler som passer til begivenheten, slik at du kan være litt ekstra festkledd i år også. 


Festkjolen til de lune sommerkveldene


Kanskje er sankthans like rundt hjørnet, og du har invitert venneflokken over på hytta til reker og hvitvin. Miinto har en rekke kjoler som egner seg til sommerfester, slik at du kan være komfortabel og rålekker i festlige omgivelser. En god sommerfestkjole er en sval og deilig kjole, som er komfortabel og luftig med litt lengde på – slik at du kan nyte kvelden til langt på natt, uten å fryse. 


Festkjoler til sommer og vinter


Det er ikke alltid garderoben er helt klar til en fin fest, og spesielt ikke hvis festen skal foregå om sommeren. Heldigvis har vi ikke bare et stort utvalg av flotte festkjoler som passer spesielt til vinteren, men også et rikholdig utvalg av luftige kjoler til fest når sommerværet er lunt og deilig. Sleng «en strikk» over sommerkjolen når natta kommer senkende, og oppdag hvordan antrekket ditt endres til en ny og spennende stil. Med en god festkjole, så har du en kjole som kan brukes året rundt. Det hele er bare avhengig av hva du kombinerer den med. Tenk gjerne over hvilken fest du skal på og hvem det er med – vi kler oss likevel litt forskjellig om det er en fest med kollegene, eller en fest med venninnene. 


Anvendelighet er likevel viktig


De beste kjolene bør kunne fungere i flere forskjellige sammenhenger. Det er selvfølgelig alltid noen unntak, som for eksempel en brudekjole. Det er sjeldent man bruker den mer enn en gang. I hvert fall av samme person. Men ellers bør alle plagg kunne brukes på mange forskjellige måter. Det samme gjelder for en god festkjole. Med valg av sko og tilbehør kan du tone opp og ned for forskjellige stiler, alt etter hvilken anledning du skal bruke kjolen i.

På den måten får festkjolene dine en lang levetid, og kjolen behøver ikke å samle støv innerst inne i skapet. En enkel måte å piffe opp en kjole på, er å ta på seg et par elegante stiletter. En klassisk festkjole med stiletter og masser av smykker gir et eksklusivt uttrykk, mens et par joggesko og en «klumpete» cardigan eller strikkejakke gir et mer dempet festuttrykk. Skal du en tur i operaen eller på teater, og vil være litt ekstra eksklusiv og elegant, kan du piffe opp en sort kjole i bunn med en kimono eller et flagrende sjal. Det er med andre ord kun fantasien som setter grenser for hva festkjoler kan. Det viktigste er at du finner en du føler deg komfortabel i, slik at du kan slappe av og heller ha fokus på å kose deg.

Side 1 Av 20

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.