Fri frakt på kjøp over 499,- | Shop fra de beste uavhengige klesbutikkene
Shop fra de beste uavhengige klesbutikkene
Meny
GRATIS FRAKT OVER 499,- OG ALLTID GRATIS RETUR
Kurv
0

Din shoppingbag er tom...

Forside Dame Bukser Leggings
Tilbake

Leggings

Leggings, tights, jeggings - kjært barn har bange navn. Dette ettersittende, behagelige og stilige plagget passer til det meste og kan brukes året rundt. De kommer uendelige varianter og farger, og de hører hjemme i enhver moteriktig kvinnes garderobe.

Vi har alt fra skinntights til treningstights

Blant vårt utvalg av leggings og tights finner du alt fra skinntights til ulltights, avhengig av hva du skal bruke plagget til. Vi har klassiske modeller i svart og og hvitt, men også sprekere farger og mønstre for dem som ønsker å være litt mer vågal. Vi har også capri-modeller med kortere ben som er perfekte for varme sommerdager. Eller er det kanskje en ny treningsbukse med kompresjonseffekt du ser etter? Valget er ditt!

Like fine til hverdags som til trening

Leggings er like fine under en feminin tunika, for eksempel en lang strikkegenser. De kan styles på uendelig mange måter. Bruk en variant med hold-in effekt og høyt liv dersom du vil fremheve figuren din, eller kombiner den med et par tøffe sneakers og en treningsjakke på din neste treningstur. Kombiner en svart, ettersittende modell i imitert skinn med en oversized hvit skjorte og et par høye hæler for et tøft, men feminint uttrykk. I vårt brede utvalg av ulike modeller er vi sikre på at du finner en som passer perfekt til deg.OPPDAG POPULÆRE MERKER INNEN DAMEKLÆR:

Baum und Pferdgarten

By Malina

Ganni

Holzweiler

Samsøe & Samsøe

Filter
Priser i no  NOK
Salg   Premium brands  

211 resultater