Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

DRESSER TIL HERRE

Går du og drømmer om alltid å se stilig ut? Eller kanskje du ser etter et nytt jobbantrekk? Da er en dress laget av kvalitetsmaterialer noe for deg. Her på siden finner du et stort og mangfoldig utvalg av herredresser. Vi har forskjellige prisklasser, stiler og merker, alt etter hva som passer til deg og din garderobe. Hvis du allerede har en klassisk, svart dress, kan du med fordel også finne nye og annerledes variasjoner av den svarte dressen. Gå på oppdagelse her på siden og finn den som du faller for. 


Herredresser i ulike uttrykk og fasonger 


Du kjenner kanskje igjen den klassiske dressen som James Bond-figuren for alvor gjorde berømt. Iført en klassisk, svart dress, redder James Bond dagen og forfører kvinnene. En herredress kan både være klassisk og unik, og styles på mange forskjellige måter. Hvis du liker det tidløse, kan vi anbefale å gå for en klassisk, svart eller mørkeblå dress. Bruk den sammen med et slips og svarte skinnsko. Hvis du liker å leke med stilen, kan du med fordel variere tilbehøret. Bruk fargerike sokker og et mønstrete slips, til en helsvart dress. Da fremstår du både tidløs og moderne på en og samme tid. 

Hvis du har en forkjærlighet for engelsk kultur, kan du med fordel velge en rutete, grå ulldress. Den fremstår stilfull og moteriktig. Bruk en hvit skjorte under, og kombiner med et slips og brune skinnsko. Du kan også ta steget ett hakk videre, ved å bruke en hatt til antrekket. Dette vil fullende stilen din. Er du på leting etter en sommerdress, kan vi anbefale å velge en i lette og luftige materialer. Dette kan være bomull eller lin. Gå for en beige eller hvit lindress, kombinert med luftige sommersko og en kortermet linskjorte under dressen. Dette antrekket er behagelig, elegant og sofistikert. 


Bruk dressen din til hverdags og til fest 


Om du skal i bryllup, på fest, på jobb eller noe helt annet, så er en dress alltid et sikkert og elegant valg. Her hos Miinto kan du finne herredresser i mange forskjellige materialer og farger, fra skandinaviske og internasjonale motemerker. Piff opp hverdagen din med en ny dress. For å unngå at utseendet blir for stivt, kan du med fordel droppe slipset og bruke en T-skjorte i stedet under dressen. Du kan også kombinere dressen med et par sneakers. På den måten blir stilen både avdempet og stilfull. 

Skal du på fest, kan du med fordel ta det helt ut i dressen. Velg en grå dress og kombiner den med fargerikt tilbehør. Hos Miinto gjør vi alt det vi kan for at du blir fornøyd med kjøpene dine. Du får derfor alltid gratis frakt på varer over 499 kr og fri retur på varer innenfor 14 dager. Hvis du har noen spørsmål om produktene våre, er du alltid velkommen til å kontakte oss. Utforsk og lek med din identitet og indre stemme gjennom en ny dress.   

Side 1 Av 10

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.