Gratis frakt på kjøp over 499,- | Shop fra lokale butikker
Gratis frakt på kjøp over 499,- | Shop fra lokale butikker
Meny
GRATIS FRAKT OVER 499,- OG ALLTID GRATIS RETUR
Kurv
0

Din shoppingbag er tom...

Echo Design (15)

Echo Design er merket bak hanskene Echo Touch – De populære hanskene som kan brukes også på touch-skjermer, med et elegant design. Echo Design selger også luksuriøse vesker, interiør og accessories. De har en gjennomgående eleganse i uttrykket, samtidig som de tør å være lekne og kreative, med trendy detaljer.

Med det kalde klimaet vi har i Norge er Echo Touch hansker den perfekte gaven til både dame og herre. Enten det er en gave til noen du er glad i, eller til deg selv. Med Echo Touch hanskene fra Echo Design kan man skrive melding og bruke telefonen uten å bli kald på hendene, og med det rene designet passer hanskene de fleste stiler. For en klassisk stil, bruk noen elegante skinnhansker, eller for en varmere stil, bruk noen strikkede hansker i luksuriør og myk ull.

Grunnleggerne bak merket er ekteparet Edgar og Theresa Hyman. De begynte med Echo Scarfs, en kolleksjon vakre skjerf med Edgar C. Hyman sine initialer som inspirasjon til merkenavnet. Siden da har de vokst og utvidet til andre produkter som blant annet Echo Touch hanskene, samtidig som de fortsatt lager utsøkte skjerf tilpasset dagens trender og etterspørsel. På miinto.no har vi et utvalg norske butikker som tilbyr Echo Design og Echo Touch hansker. Siden du handler lokalt får du hanskene innen kun få virkedager. 

Filter Fjern alle

KJØNN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farger

Pris

Pris mellom - NOK

15 produkter funnet

Behov for hjelp?

Kontakt oss her
eller finn svar i vår FAQ

Gratis frakt

På bestillinger over 499,-

Shop lokalt på nett

Hos Miinto handler du fra over 400 lokale motebutikker

Gratis retur

14 dagers returfrist

+90.000 produkter

Fra mer enn 2.000 brands.