GRATIS FRAKT OVER 499,- OG GRATIS RETUR T.O.M. 15/1 2019
0 NOK

Echo Design (17)

Filter Fjern alle

KJØNN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farger

Pris

Pris mellom - NOK

17 produkter funnet

Echo Design

Echo Design er merket bak hanskene Echo Touch – De populære hanskene som kan brukes også på touch-skjermer, med et elegant design. Echo Design selger også luksuriøse vesker, interiør og accessories. De har en gjennomgående eleganse i uttrykket, samtidig som de tør å være lekne og kreative, med trendy detaljer.

Med det kalde klimaet vi har i Norge er Echo Touch hansker den perfekte gaven til både dame og herre. Enten det er en gave til noen du er glad i, eller til deg selv. Med Echo Touch hanskene fra Echo Design kan man skrive melding og bruke telefonen uten å bli kald på hendene, og med det rene designet passer hanskene de fleste stiler. For en klassisk stil, bruk noen elegante skinnhansker, eller for en varmere stil, bruk noen strikkede hansker i luksuriør og myk ull.

Grunnleggerne bak merket er ekteparet Edgar og Theresa Hyman. De begynte med Echo Scarfs, en kolleksjon vakre skjerf med Edgar C. Hyman sine initialer som inspirasjon til merkenavnet. Siden da har de vokst og utvidet til andre produkter som blant annet Echo Touch hanskene, samtidig som de fortsatt lager utsøkte skjerf tilpasset dagens trender og etterspørsel. På miinto.no har vi et utvalg norske butikker som tilbyr Echo Design og Echo Touch hansker. Siden du handler lokalt får du hanskene innen kun få virkedager. 

Bruk for hjelp?

Kontakt oss her
eller finn svar i vår FAQ

Gratis frakt

På bestillinger over 499,-

Shop lokalt på nett

Hos Miinto handler du fra lokale, norske motebutikker.

Gratis retur

Bytt eller returner din ordre gratis t.o.m. 15/1 2019

80.000+ produkter

Fra mer enn 8000 brands.