Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

VINTAGE KJOLER

Nå har du muligheten til å få fingrene i noen flotte vintage-kjoler her på siden. Her finner du kjoler som kan brukes i hverdagen, på skolen, når du kanskje skal på stevnemøte eller på familiefest, uansett om det er vinter, høst, vår eller sommer. Her inne hos oss kan du finne vintage-kjoler som vil kle «hvem som helst» uansett anledning.

Vintage-kjoler kan også brukes til større begivenheter sånn som nyttårsaften, overraskelsesselskap, bryllup og byturer med venninnene. Klassiske kjoler som vintage-kjoler ble for alvor populært tidlig på 2000 tallet. Stilen er fra det forrige århundre, men er like aktuell den dag i dag.


Alltid aktuell mote


Her hos Miinto elsker vi alle typer kjoler, slik at du kan bli kledd på til enhver anledning. Uansett hvor sporty eller avslappet en kjole er, så vil det alltid være noe festlig og sprudlende over en kjole. Vi har derfor utrolig mange forskjellige stilarter og modeller av kjoler, slik at du selv kan velge en kjole fra de mange periodene og trendene i historien. Kolleksjonene av vintage-kjoler er inspirert av nettopp stilarter fra de gode gamle dager, som så imiteres og designes på nytt.

Forskjellen fra de gamle kjolene er at de har fått et snev av nåtidens tilgjengelige tekstiler og materialer, i tillegg til kvaliteter som gjør at kjolene får enda bedre kvalitet og føles enda mer behagelige. Selv om passformen kanskje føltes helt perfekt med den originale kjolen, så bør du ikke være i tvil om at passformen har blitt enda bedre med de nye, men «gamle» modellene. Det er sånn sett en vinn-vinn-situasjon.


Vintage er populært


Loppemarkeder er mer populært i dag enn det noensinne har vært. Vi kjøper brukskunst, møbler og utstyr som aldri før på loppemarkeder og gjenbruksbutikker. Vintage, retro og patina er mer populært enn noensinne før, og det gjelder også klær. Gjenstandene må nemlig gjerne ha levd et liv, slik at personligheten og sjelen fremheves på en varm og ekte måte. I dag er dette høyeste mote, og vi elsker å gi gamle ting nytt liv. Det er ikke bare fordi gamle ting og klær ser fantastisk ut med noen år på baken, men også fordi det handler om miljøbevissthet. Vi er heldigvis på vei bort fra bruk-og-kast-kulturen som har preget moteverden i altfor mange år.

I dag er fokuset på gjenbruk og resirkulering. Utvalget av kjoler du finner her på siden er nytt, men de tidløse og attraktive elementene fra tidligere tider er alltid aktuelt og populært. I dag blir de svøpt inn i nåtidens materialer og utført av moderne håndverkere med både tradisjonelle og moderne kunnskaper. Ta veldig gjerne en kikk på det store utvalget vi har her hos Miinto, og finn en vintage-kjole som passer perfekt til deg.

Side 1 Av 13

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.