Meny
GRATIS FRAKT OVER 499,- OG ALLTID GRATIS RETUR
Kurv
0

Din shoppingbag er tom...

Devotion (5)

Merket Devotion ble grunnlagt i solfylte og deilige Hellas i 2001. De forskjellige elementene i kolleksjonene består for det meste ulike plagg med spesielle mønstre, vevede trykk og fine materialer. De fargerike kjolene med åpne ermer og lett uttrykk er noe man bare må ha når sommeren kommer. Devotion har laget trendy kolleksjoner som gjør at du blir lagt merke til både på stranden og ute på byen. De har blitt ettertraktede på utrolig kort tid, og er kjoler du kommer til å elske i mange år.

Devotion Twins året rundt

Dersom du har sett filmen ”Mamma Mia” og elsker stemningen og kostymene du ser der, er Devotion Twins noe for deg. Her får du kjoler i beste gresk stil. Devotion Twins er kjent for sine lekre og luftige kjoler, og følelsen av sommer, sol, strand og frihet kommer snikende med en gang man tar en kjole på. Kjolene passer perfekt til et par kule sandaler og en strandveske. Om vinteren får du et trendy og hverdagslig antrekk med et par jeans under og freshe sneakers eller boots.

Romslige og behagelige

Når du kjøper en kjole fra Devotion Twins, får du en av de letteste kjolene på markedet. De er laget av ren bomull, og alle kjolene er brodert med greske mønstre. Passformen passer perfekt til en varm sommerdag. Her er det ikke snakk om åletrange kjoler som strammer. Kjolene skal sitte løst og behagelig, og er derfor gode i størrelsen.

Kjoler til alle anledninger

Mange foretrekker litt kortere kjoler på de varmeste sommerdagene. Men på grunn av den luftige passformen og det behagelige bomullsstoffet, er det også komfortabelt og deilig med merkets lange kjoler. Noen av modellene er lange bak og litt kortere foran. Det gode med litt lengre kjoler er at de kan brukes til enhver anledning. Slapp av på stranden, eller ta kjolen på når du skal pynte deg til et sommerbryllup. Kjolene er simpelthen så lekre at du vil være velkledd og flott uansett hvilken anledning du befinner deg i. De luftige formene og de kunstneriske mønstrene gjør at du ser litt bohemsk ut, men du kan forandre stilen etter humør og anledning ved å style med ulike plagg. Hvis du har lyst til å være litt mer urban og Rock’n’Roll-aktig kan du bruke kjolen over et par svarte bukser og kraftige støvler. Kjolene fra Devotion kan kombineres med hva som helst, og du ser fortsatt fantastisk ut. Det er som sagt Devotion-kjoler i mange ulike farger og mønstre, så her finner du helt sikkert noe som passer perfekt til deg og din stil.MER INSPIRASJON:

Bluser

Kjoler

Sandaler

Solbriller

Sommerkjoler

Filter Fjern alle

KJØNN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farger

Pris

Pris mellom - NOK

5 produkter funnet
Filter

Behov for hjelp?

Kontakt oss her
eller finn svar i vår FAQ

Gratis frakt

På bestillinger over 499,-

Shop lokalt på nett

Hos Miinto handler du fra over 400 lokale norske motebutikker

Gratis retur

Bytt eller returner din ordre innenfor 14 dager

+90.000 produkter

Fra mer enn 2.000 brands.