Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

ISABEL MARANT ÉTOILE

Isabel Marant Etoilé har en chic Paris-stil, og kan stilmessig selvfølgelig sammenlignes med Isabel Marants hovedlinje. Etoilé er selve definisjonen av underspilt parisisk-chicness, og her hos Miinto finner du et godt utvalg av klær som matchende sett og kjoler fra dette ettertraktede franske merket.

Denne underlinjen, som er kjent for sin litt mer avslappede stil, har vært en stor slager blant moteentusiaster over hele verden siden den ble lansert i 2000. De ettertraktede kolleksjonene er fulle av uformelle og behagelige kjoler, feminine trykk, T-skjorter og stilige skinnstøvler – perfekt for et feminint og effortless uttrykk.


En stjerne blir født


Etoilé er det franske ordet for stjerne, og med Isabel Marants underlinje er det heller ikke snakk om noe annet enn fødselen av en kolleksjon som virkelig er en stjerne verdig. Isabel Marant Etoilé-linjen ble lansert i år 2000 som en mer casual underlinje hvor prisen befinner seg under det normale nivået, men hvor designet fortsatt er treffsikkert og vekker begeistring hos et internasjonalt publikum. Under linjen er akkurat som Marant selv nærmest definisjonen av cool. Og som en tungvekter på den internasjonale motescenen med klær som bæres av kjendiser som Alexa Chung, Victoria Beckham og mange flere, og med design som er blant favorittene blant motebladenes redaktører, så er det store krav til at alle linjer og underlinjer er av høy kvalitet og en tydelig signatur fra den unike designeren. Derfor er det heller ikke så overraskende at de helt store stjernene ofte ses i en Isabel Marant kjole eller matchende sett, eller annet av designerens stilige moteklær.


Isabel Marant Etoilé – en anerkjent designer


Med Isabel Marant Etoilé er det ikke noen forskjell. Folk kjenner allerede hennes estetiske stil og lett gjenkjennelige trekk. Her finner du blant annet kvinnelige silhuetter med referanser til det litt rå rock and roll, noe som mange kvinner elsker å gå med akkurat nå. Kolleksjonene hennes er også en kilde til inspirasjon for andre, og derfor har hun status som en av moteverdens foregangskvinner. Som foregangskvinne er hun også sin egen muse, og hver gang det blir lansert en ny kjole, matchende sett, genser, skjerf eller noe helt annet, så kan du være sikker på at hun har designet det slik rett og slett fordi det er noe hun selv liker å gå med.


Perfekte klær til hele dagen


Isabel Marant Etoilé kreerer fantastiske produkter med en jordnær tilnærming. Det er en linje som er perfekt til kvinner som gjerne vil kunne gå i komfortable klær og samtidig se fantastisk ut hele dagen – uten nødvendigvis å bruke lang tid på det. Klærne er så chic og underspilt, at de kan brukes gjennom hele dagen, og forvandles til et perfekt kveldsantrekk med et par høye hæler. Det er denne avslappede magien som gjør Isabel Marant Etoilé til et opplagt valg som sikrer at du ser bra ut hele dagen, uten at du behøver å tenke over det. Finn deg et passende sett, kjole, genser, skjerf eller noe helt annet fra denne stilskapende designeren her inne hos oss.

Fjern alle filter

Isabel Marant Étoile

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.