Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

UNTOLD STORIES

Untold Stories eventyr startet i Oslo i 2017. Merket ble grunnlagt av Anne og Espen Børresen med en visjon om å forvandle lang erfaring innenfor mote til sitt eget merke. Begge har vokst opp med en nysgjerrighet og kjærlighet til håndverk, og begge har hatt et stort behov for å få utløp for kreativiteten sin. Noe de med Untold Stories har fått til.

Untold Stories er preget av en sans for detaljer. Detaljene er skreddersydde for å skape en uanstrengt tilnærming til hverdagsmote, alltid med sikte på å treffe en nerve eller en følelse. Kolleksjonene er inspirert av den skandinaviske livsstilen, og designene har en avslappet stil hvor en kan blande og mikse akkurat som man vil. Klærne er designet slik at de er både komfortable og moteriktige – en kombinasjon Untold Stories håper kan gjøre deg lykkeligere.


Untold Stories – Inspirert av Norge


Hver kolleksjon har den norske arv som omdreiningspunkt, og merket henter inspirasjon fra livet, kunst, reiser og menneskene de møter på veien. Disse inspirasjonskildene kan man så se fortolket i kolleksjonene i deres bruk av farger og mange ulike forskjellige stiler. Untold Stories har som sagt Oslo som base, og akkurat som den norske hovedstaden omfavner også motemerket det som er annerledes, innovativt og unikt.


En komplett garderobe med Untold Stories


Med sine mange inspirasjonskilder har dette norske merket virkelig fanget essensen av hva en kvinnegarderobe trenger. Med alt fra klassiske stiler til mer iøynefallende plagg og lekne elementer finner alle kvinner noe for sin individuelle smak. Untold Stories har en kolleksjon som lar deg fornye garderoben på den mest trendy måten og fullfører alt hva en moderne kvinne trenger til hver sesong og anledning, uansett alder. Liker du grunnleggende basisplagg eller foretrekker du å dra den helt ut i stilinnsatsene? Uansett hvilken stilpreferanse du har, gir Untold Stories deg alt det du ser etter. Gensere, topper, kjoler, bukser og skjørt – her får du alt du trenger for å mikse og matche antrekk og kle deg til både hverdags og fest. Untold Stories er kjent for sine løse bukser med høy midje i behagelige materialer som gir deg et stilsikkert basiselement til mange forskjellige antrekk. Til kaldere dager og for et mer klassisk stiluttrykk finner du gensere i bærekraftig blant annet bomull, viskose, mohair-blandinger og andre kvalitetsmaterialer som garanterer for både komfort og lang varighet på plaggene.

Untold Stories gir deg en perfekt garderobe for et trendy lag-på-lag-utseende. Med blazere, cardigans, lange bluser og flere kortermede overdeler kan du kombinere flere plagg i et antrekk og skape lag-på-lag-antrekk med dybde og stil. Deres brede utvalg av kjoler vil også se trendy ut med en kombinasjon med en blazer eller en genser ovenpå. Style antrekket med riktig tilbehør for å gi antrekket spill, eller la denne kolleksjonens mange unike og detaljerte plagg tale helt for seg selv og skape blikkfang i antrekket. Her hos Miinto kan du i ro og mak finne dine nye favorittplagg og handle den beste damemoten fra dette populære norske motemerket.


Romantiske kjoler


Har du noe å feire snart, og leter du etter den perfekte kjolen til anledningen? Da har du kommet til rett sted her hos Miinto. Når man ser gjennom denne kolleksjonen kan man virkelig ikke unngå å få øye på Untold Stories sine romantiske og feminine kjoler med et helt unikt utseende. Dette motemerket gir deg et bredt utvalg av nydelige kjoler med lekre detaljer og design til en hel haug av forskjellige anledninger. Untold Stories er virkelig kjent for sine supersøte, kreative kjoler i feminine fasonger med nydelige utsmykninger og detaljer. I tillegg kommer de i et bredt spekter av farger, mønstre og størrelser. Se gjennom utvalget og velg den kjolen som passer deg best og får deg til å føle deg bra. Stjel showet med antrekket ditt ikledd en iøynefallende kjole i god kvalitet fra Untold Stories. For et annerledes utseende kan du gå for en av kolleksjonens mønstrede kjoler med nydelige volanger og style den med ditt favoritt-tilbehør. For et enkelt og feminint utseende, har Untold Stories elegante ensfargede kjoler i sesongens trendy fasonger.


Fokus på bærekraft og miljø


Kolleksjonene til Untold Stories er basert på mottoet LOVE. WEAR. REPEAT. Et tidløst utseende er med på å sørge for klær med lang levetid, slik at du kan gjenoppdage favorittene dine over mange sesonger. Klærne er laget for å tåle daglig bruk, noe som selvfølgelig bare gjør det enda enklere å finne de frem fra skapet.

Untold Stories fokuserer på bærekraftig produksjon og arbeid med naturlige fibre, i tillegg til å sørge for at fabrikkarbeidere og ansatte blir tatt godt vare på. Derfor prioriterer de å produsere klærne i Europa, slik at de kan gjøre transporten kortere og dermed senke karbonavtrykket deres. De gjør også så mye arbeid de kan lokalt fra kontorene sine i Oslo. Alle leverandørene deres har signert en Code of Conduct, og den største partneren deres som er involvert i 90 prosent av produksjonen, er GOTS-sertifisert (Global Organic Textile Standard). Det er ingen tvil om at moteindustrien tradisjonelt har hatt store utfordringer når det kommer til miljøvennlig og bærekraftig produksjon, i tillegg til at de ansattes vilkår ofte har vært oversett. Når du handler hos Untold Stories, handler du samtidig med et samvittighetsfullt motemerke som står fremst i kampen for bedre arbeidsvilkår og mer miljøvennlig og bærekraftig produksjon. Prisene er dessuten rimelige i forhold til den gode kvaliteten og de flotte designene, noe som gjør moteriktige klær fra Untold Stories til en “win-win situation” - både for forbrukerne og produsenten.

Her på siden finner du et stort og variert utvalg av fantastiske design fra Untold Stories. Hvis du er interessert i moteriktige kreasjoner til en rimelig pris, anbefaler vi at du tar en nærmere kikk på hva det norske merket har å tilby.


Velg Miinto for en bærekraftig handel


Hos Miinto brenner vi for å gjøre moteindustrien mer bærekraftig og er derfor stolte av å kunne tilby våre kunder tilgang til et stort utvalg av bærekraftige motemerker som både ivaretar miljøet og benytter seg av materialer av høy kvalitet og en etisk forsvarlig produksjonsprosess. Som nevnt er Untold Stories et av de merkene her på nettsiden som virkelig har høyt fokus på bærekraftig produksjon og en produksjonsprosess som ivaretar et godt arbeidsmiljø for de ansatte. Når du handler fra dette merket her fra vår plattform, får du ikke bare plagg av høy kvalitet med GOTS-sertifiserte materialer, fra et merke som virkelig brenner for å produsere miljøvennlige produkter, men du hjelper oss også et steg på veien mot en mer bærekraftig moteindustri. Et av de store problemene i moteindustrien er at det produseres alt for mange plagg i forhold til hva som blir solgt. Vi hjelper derfor over 2000 butikkpartnere med å selge unna varer som de allerede har på lager, og derfor slipper man unødvendig produksjon. Hos Miinto kan du derfor handle med rent mel i posen når du finner varer fra Untold Stories gjennom oss. Her kan du sikre deg et godt og moteriktig kjøp, som ikke går på bekostning av planeten, kvalitet og stil eller arbeidsmiljøet til de som produserer varene til dette motemerket.

Fjern alle filter

Untold Stories

Side 1 Av 3

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.