Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

BARBA NAPOLI

Barba Napoli er et italiensk luksus merke kjent for sin eksepsjonelle håndverk og tidløse estetikk. Dette merket legger stor vekt på detaljer, kvalitet og estetikk, noe som gir klærne en særegen og høy kvalitet. Med sin dype forståelse for mote og stil, består kolleksjonen av fokuserte og kuraterte stykker som spenner fra skjorter til dresser som uttrykker luksus og eleganse.

Historien Om Barba Napoli


Barba Napoli ble grunnlagt av Luigi Barba og er kjent for sitt håndlagde herretøy, en tradisjon som har blitt videreført fra generasjon til generasjon. Navnet Barba er synonymt med Napolitansk skredderkunst og tradisjon, og er ansett som et av de mest ærverdige navnene i italiensk mote. Merket har beholdt sin dedikasjon til håndverk og kvalitet, og er i dag en kilde til inspirasjon for fashionistas over hele verden.

Oppdag Barba Napoli


Barba Napoli kolleksjonen er rik på detaljer, tidløse klassikere og luksus. Merket tilbyr et bredt utvalg av klær, inkludert skjorter, dresser, slips og mer. Hver eneste del av kolleksjonen blir produsert i Napoli i Italia med en kombinasjon av moderne design og tradisjonelle teknikker.

Karakteristiske For Barba Napoli


Kjennetegnet for Barba Napoli er kompromissløs kvalitet og omhyggelig oppmerksomhet på detaljer. De strålende stoffene er nøye valgt ut for å oppfylle merkets strenge kvalitetskontroll. Hvert produkt bærer merkets signatur, en skreddersydd estetikk som er ikonisk uten å være påfallende.

Visjonen Av Barba Napoli


Barba Napoli er et merke med et klart syn, å beholde tradisjonell italiensk håndverkskunst og kombinere det med moderne mote. Med dette synet har merket definert og ledet vei for den "moderne klassisk" stilen. Det er en visjon om tidløs eleganse som er håndgripelig i alt fra de subtile fargepalettene til de utsøkte sømene.

Kjøpe Barba Napoli På Miinto


På Miinto kan du handle en bred utvalg av Barba Napoli artikler. Om det er en klassisk skjorte, et uformelt silkeslips, eller et par lekre cuffs, har Miinto det du trenger for å legge til luksus i garderoben. Alle Barba Napoli produkter på Miinto er produsert med samme strålende håndverk som merket er kjent for. Barba Napoli representerer det ypperste av italiensk mote: dypt rotet i tradisjon, men likevel moderne og trendy. Merket er kjent for sitt ekstraordinære håndverk og oppmerksomhet på detaljer. Fra de dyktige skredderne som overvåker hver eneste detalj i produksjonen, til de rike stoffene og tidløse designene, er Barba Napoli et merke for de som verdsetter kvalitet, estetikk og luksus.

Fjern alle filter

Barba Napoli

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.