Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

By Malene Birger

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

BY MALENE BIRGER

Malene Birger er grunnleggeren, hjertet og hjernen bak By Malene Birger A / S. Merket har eksistert siden 2003, og Malene Birgers unike sans for estetikk har gitt henne en fremtredende plass i den globale moteverdenen. Alle kolleksjonene er basert på et klassisk, elegant, eksklusivt og sofistikert uttrykk. Merket har på kort tid vokst til et globalt merke som i dag kan kjøpes i 42 land på 7 kontinenter. En del av suksessen stammer fra det faktum at by Malene Birger designer eksklusive stiler til rimelige priser og som appellerer til et bredt spekter av kvinner. Merkets filosofi er å oppmuntre kvinner til å velge den livsstilen de virkelig ønsker å leve.


Vinner av flere priser


Det danske merket har ofte blitt hedret for sine skarpe linjer, gode kvaliteter og tidløse design. Det har blitt kåret til ""Årets beste merkevare"" og ""Beste danske designer"" flere ganger, noe som er en stor ære når du ser på konkurrentene på markedet. Visjonen bak merket er å bli sett på som et designerdrevet, eksklusivt, inspirerende og respektert merke på den internasjonale motescenen. Det skal være et merke som kvinner føler seg stolte av å gå med.


Proporsjonerte snitt og former


By Malene Birger er eksklusiv skandinavisk mote på sitt beste. Merket har hovedkontor, utstillingslokale og studio i et fantastisk herskapshus på Frederiksberg i København, noe som gjør de lett kan se hvordan motebildet i det urbane København fortoner seg og utvikler seg. Det er ingen tvil om at by Malene Birger er et merke med fingeren på pulsen. Med et godt øye for estetikk klarer de å skape luksuriøse design i fantastiske materialer som appellerer til de kvinnene som nekter å gå på kompromiss med kvalitet og design. Tekstilene er alltid nøye utvalgt for å sikre høy kvalitet, og alle designene oser av proporsjonerte snitt og former i en presisjon du sjelden finner maken til.


By Malene Birger


Hvis du setter pris på lekre kvalitetsdesign, vakre silhuetter og kunstneriske uttrykk, vil by Malene Birger definitivt være noe for deg. Derfor er vi hos Miinto utrolig glade for å kunne tilby det fantastiske merket i utvalget vårt, og hvis du har lyst til å skjemme bort deg selv eller noen du bryr deg om, er det ingen grunn til å nøle.

På denne siden finner du kjoler, bukser, jakker, skjorter og tilbehør som vil være unike tillegg til garderoben din. Merket har en unik evne til å kombinere farger, og uansett hva du velger er det en investering du ikke bør gå glipp av. Med by Malene Birger kan du være kledd for enhver anledning, slik at du kan se sofistikert ut for en dag på kontoret, så vel som elegant og stilsikker når du går ut på byen med venninnene dine.

Kombinasjonsmulighetene er uendelige, og her hos Miinto finner du alt tilbehøret du trenger for å fullende uttrykket i kombinasjon med by Malene Birger-kjolen. Hvis du er like glad i mote som oss, dykk ned i utvalget vårt i dag og bli forelsket i de feminine og ekstravagante designene fra by Malene Birger.


Minimalistisk og sofistikert design


Når du blar deg gjennom kolleksjonen til By Malene Birger her hos oss, vil du raskt legge merke til at dette danske motemerket har et hav av nydelige detaljer og design på plaggene og tilbehørene sine. Malene Birger er kjent for sine sofistikerte, elegante klær og tilbehør, som er laget av materialer og håndverk av høy kvalitet, og dette kommer tydelig fram gjennom utvalget her på siden. By Malene Birgers kolleksjoner er preget av sin rene, minimalistiske estetikk og bruken av dristige, uventede detaljer. Merkets design har blitt båret av en rekke kjendiser og influensere, og har vært omtalt i ulike motepublikasjoner. By Malene Birger opererer gjennom et nettverk av butikker og nettbutikker over hele verden, så det er ingen tvil om at dette motemerket har gjort seg kjent på verdensbasis – og nå kan også du slenge deg på den moderne Malene Birger-trenden.


Lekre gensere av høy kvalitet


I kolleksjonen til Malene Birger finner du flotte gensere som er svært attraktive eller estetisk tiltalende på en helt spesiell måte. Takket være deres vakre design med intrikate mønstre og detaljer, finner du her et bredt spekter av stilige og moteriktige gensere. Genserne i kolleksjonen til Malene Birger finnes i en rekke materialer, slik som ull, kashmir eller bomull, og de kommer i tillegg i en rekke farger, stiler og størrelser. Har du bruk for noen pene gensere som er både behagelige, iøynefallende og varme, og som egner seg godt til både jobb og kalde dager, så finner du det her. Malene Birger har også et bredt utvalg av lettere gensere som kan brukes om våren og sommeren. Finn andre klær i kolleksjonen og kombiner de med en genser fra Malene Birger. Finn din favoritt nedenfor!


Lekkert tilbehør fra By Malene Birger


I tillegg til elegante og sofistikerte klær, har By Malene Birger også et stort utvalg av tilbehør, som med sitt design er både stilig og praktisk. Malene Birger-tilbehør inkluderer en rekke gjenstander som vesker, sko og smykker.

En av de fremtredende egenskapene til By Malene Birger-tilbehør er deres oppmerksomhet på detaljer og bruk av materialer av høy kvalitet. Merkets vesker er for eksempel ofte laget av luksuriøse materialer som skinn og semsket skinn, og er har et design med stilige teksturer, mønstre og pynt. Merkets smykkelinje inkluderer mer markante og iøynefallende smykker som tykke ringer og dristige øredobber, samt mer elegante smykker som delikate anheng og armbånd.


Feminine sko av høy kvalitet


By Malene Birger har en lekker skokolleksjon med sko til alle anledninger. Skokolleksjon inkluderer en rekke stiler, og stilmessig inneholder By Malene Birgers skokolleksjon både klassisk og mer moderne design. Klassiske skostiler fra merket inkluderer pumps, støvler og loafers, mens mer unike og moderne alternativ inkluderer ankelstøvletter med tykke hæler og muldyr med dristige trykk.

De ulike skomodellene til By Malene Birger passer til ulike anledninger og personlige preferanser. Noen av de fremtredende egenskapene til By Malene Birger-sko inkluderer deres oppmerksomhet på detaljer og bruk av materialer av høy kvalitet. Merkets sko er ofte laget av luksuriøse materialer som skinn og semsket skinn, og noen av skoene er utsmykket med spennende detaljer. Alt i alt er By Malene Birger-sko et godt valg for kvinner som setter pris på elegant, stilig fottøy og er ute etter vellagde sko av høy kvalitet.

Fjern alle filter

By Malene Birger

Side 1 Av 4

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.