Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

DIANE VON FURSTENBERG

Har du en forkjærlighet for mønstrete kjoler og tidløst design? Kanskje drømmer du om å få litt mer farge på garderoben din? Da er klær fra det New York-baserte motemerket Diane Von Furstenberg noe for deg. Dette motemerket har en helt unik stil. Siden 1972 har de designet fargerike og særegne luksusklær til kvinner over hele verden. Her på siden kan du kjøpe kjoler, skjørt, gensere, bukser og bluser fra Diane Von Furstenberg. Finn din indre stemme med et av disse uimotståelige plaggene.


Luksusklær for kvinner siden 1972


Den belgiske designeren Diane Von Furstenberg flyttet til New York i 1970 og i 1972 lanserte hun motemerket under sitt eget navn. Helt siden 1970-tallet er det særlig ett av plaggene hennes som har blitt kjent og som fortsatt er hennes signaturplagg. Det er omslagskjolen. Med omslagskjolen skapte hun en ny æra for kvinner. Nå kunne kvinner kle seg feminint og anvendelig på samme tid. Omslagskjolen ble derfor et symbol på makt og frihet for kvinner verden over.

Diane Von Furstenbergs omslagskjoler er stadig populære den dag i dag. De finnes i mange varianter og utgaver. Hvis du elsker farger, mønstre og kraft, så kan du gå for en omslagskjole med polkaprikker og puffermer. Denne kjolen er helt unik og gjør at du skiller deg ut i mengden. Bruk den med et par svarte skinnstøvler. Da tilfører du stilen en røff effekt. Du kan med fordel bruke disse kjolene til hverdags når du skal på jobb eller er på vei opp til universitetet. Samtidig kan du bruke de til fest. Style da kjolen med noen høye heler og store signaturøredobber.

Det som er så fantastisk med disse klærne, er at de blir laget i god kvalitet og har et luksuriøst utseende, som gir garderoben din det lille ekstra. Hvis du har en forkjærlighet for buksedrakter, kan du også finne en hos dette motemerket. Du kan gå for en med masse mønster og omslagseffekt i midjen. En slik buksedrakt er unik og skiller seg ut fra andre enklere buksedrakter. Bruk et par sneakers til for å få et hverdagslig og avdempet antrekk. Vil du tilføre litt rock til buksedrakten din, da passer det godt å bruke en svart skinnjakke til.


Farger, mønstre og tidløst design hos Diane Von Furstenberg


Hos Diane Von Furstenberg holder man seg ikke tilbake med farger og mønstre. Derfor er dette merket lett gjenkjennelig. Det har en klar inspirasjon til 1970-tallets beste stiler. Kanskje du er lei av ytterjakker som er svarte? Da kan du med fordel finne en som er fargerik her hos Diane Von Furstenberg. Bruk en slik ytterjakke med noen kule boots til og et flott, stort skjerf rundt halsen.

Her hos Miinto ønsker vi at du skal bli fornøyd med ditt neste kjøp. Du kan derfor alltid kontakte oss, hvis du har noen spørsmål omkring produktene våre. Utforsk og la deg falle for disse unike, tidløse og historiske klærne fra Diane Von Furstenberg. Ved å kjøpe et av disse plaggene, garanterer vi at du får et stykke tøy du vil bruke år etter år. Hvis du ikke er til kjoler, kan du gå for et par mønstrete og fargerike bukser. Hva velger du?

Fjern alle filter

Diane Von Furstenberg

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.