Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

DIOR VINTAGE

Dior er synonymt med kvalitet og luksus, og er en del av den franske luksusarven i moteverdenen. Det legendariske merket ble grunnlagt i 1947 og utviklet seg til å bli en maktfaktor i motebransjen gjennom etterkrigstiden. Designene Christian Dior lagde var innovative og unike, og kreasjonene ble mer eller mindre revet vekk fra butikkene. Her hos Miinto kan du også få fingrene i design fra en av historiens mest innflytelsesrike motedesignere, og Dior vintage er som skapt for den som elsker «high-end fashion».

Mange eksperter er uenige om Christian Dior var ekstremt original eller om han bare tolket eksisterende tanker på akkurat den rette måten. Uansett hva, så ga han kvinnene det de ønsket seg etter krigen, nemlig kvinnelighet. Man kan nesten kalle interessen for Dior i etterkrigstiden som hysteri. Kvinnene solgte gjerne pelsen eller pantsatte eiendeler for å få tak i hans siste design. Å følge Dior var som et oppgjør med historien. Nå kunne man nemlig vise at man var moderne med liv og sjel, noe man av naturlige årsaker ikke hadde hatt muligheten til i en årrekke. Dior-bølgen gikk ikke stille for seg, og det var mange som «overga» seg til den nye moten motvillig. Man hadde akkurat fått lov til å vise frem bena, og så kom plutselig Dior med sitt «New Look» og dekket dem til igjen – men folk ble allikevel med på motebølgen, og der ble de værende. Det var med stor spenning at Diors kolleksjoner ble lansert hver sesong, for det ene året skulle kjolene være korte, og så lange igjen året etter. Det ene året skulle midjen markeres, og det neste skulle den gjemmes.


Det var design basert på 8-tall og bokstaver


Dior var mote med en stor M, og det var fantastisk teatralsk. Nå var kvinnen kledd ut som KVINNE med hofter, midje, bryster, slanke armer og alt – og verdens ledende damer, kongelige og Hollywood-stjerner elsket å komme til salongen på 30 aveny Montaigne. Faktisk ble Dior en så umiddelbar suksess, at han allerede i 1948 var i stand til å åpne en filial i New York, Christian Dior Inc., hvor amerikanerne kunne kjøpe parismodeller, og hvor han lanserte sin første parfyme, 'Miss Dior'. I 1951 fulgte en linje med tilbehør, slik som sokker og hansker, i tillegg til en eksklusiv skolelinje, Christian Dior Delman. Allerede i 1954 var Dior det bestselgende couturehuset, og i 1957 dukket Christian Dior opp på forsiden av det velrennomerte nyhetsbladet Time Magazine.


Dior Vintage hos Miinto


Når du tar en nærmere kikk på utvalget av Dior vintage her på siden, vil du se at det er mange lekre dameklær å velge mellom. Her er det mulig å finne topper, jakker, skjørt, kjoler og andre fantastiske klesdesign fra tidligere kolleksjoner. Dette er en unik mulighet til å få tak i legendariske design og innlemme dem i garderoben for å tilføre dybde og karakter.

Dior-vesker er også godt representert i vintageutvalget, og denne siden er det ideelle stedet hvis du vil skaffe deg en luksuriøs veske. Dette er selvfølgelig bare noe av det du finner her, og utvalget oppdateres løpende. Husk å følge med på Dior vintage her hos Miinto, slik at du ikke går glipp av et skikkelige mote-kupp.

Fjern alle filter

Dior Vintage

Side 1 Av 30

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.