Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

GOMAYE

Hos Gomaye designer de klær for stilsikre kvinner som elsker en minimalistisk, klassisk og sofistikert stil. Det danske motehuset ble stiftet så sent som i 2018, men er likevel allerede svært gode på det de driver med. For det finnes vel ikke et eneste sted i verden som er bedre på å designe minimalistisk mote i, enn Danmark? Her kan du flotte deg i vakre snitt, rene linjer, deilige fargetoner og feminine passformer. Her hos Miinto finner du et eksklusivt knippe utvalg fra det danske motehuset Gomaye.


Gomaye er både feminint og klassisk


Hos Gomaye har de en lidenskap for vakre klær og tydelige uttrykk. Alle deres plagg snakker for seg selv, uansett om du går for en beige bukse eller en hvit strikk. Deres komfortable passformer og klassiske linjer vil uansett sende tydelige signaler om hvem du er til resten av verden. Hos Gomaye kan du finne blant annet oransje blyantbukser, lyseblå strikk, rosa blazere, gule shorts, beige bukser og svarte, høyhalsede gensere.

Her er de ikke redd for å leke med farger. Dette gjør at stiluttrykket deres er både feminint og klassisk – helt perfekt for en moderne kvinne. Uansett om du ønsker å oppgradere kontorgarderoben, behøver en ny bukse til en fest, en varm og god strikkgenser til hytteturen eller en blazer til lunsj med venninnene, så har Gomaye det. Er du en stilsikker kvinne som er ute etter en sofistikert stil, er det her du skal lete etter ditt nye favorittplagg.


Følger ikke trender


Hos det danske motehuset gjøres det et poeng av å designe klær som kvinner vil elske, uansett årstid. Designerne bryr seg derfor fint lite om hva som er trendy akkurat her og nå. For hvorfor skal man lage klær som folk blir lei av etter bare noen måneder? Det er dårlig for både lommeboken vår og planeten vår.

Hos Gomaye bryr de seg mer om å lage tidløse klær. Elegante klær med fokus på snitt, materialer, styling, farger og passformer. Men fortvil ikke av den grunn. Deres kolleksjoner klarer helt utmerket å holde seg moderne hver eneste gang, og som de fleste andre motehus, følger også disse designerne godt med i tiden.


Uttrykk deg fritt


For selv om Gomaye er å finne under den minimalistiske paraplyen, holder de ikke tilbake på hverken farger eller personlige uttrykk. For motehuset er det viktig at alle kvinner skal kunne uttrykke seg helt fritt, med god hjelp fra klærne. Her kan vi mikse og passe plaggene deres sammen i uendelige kombinasjoner, og på den måten klarer Gomaye på sitt unike vis å kommunisere ut til de fleste kvinner.


Lek deg med ulike fargekombinasjoner


Hos Gomaye har de en helt unik måte å fortolke farger, og deres fargekombinasjoner er bare til å drømme seg vekk i. Sett for eksempel sammen en lysegul shorts sammen med en rosa blazer til sommerfesten. Hent inspirasjon fra 70-tallet, og kombiner en grønn T-skjorte sammen med et par oransje slengbukser. Skulle du allikevel være mer som den tradisjonelle minimalisten, som elsker jordnære toner, kan en beige bukse kombineres med en kremhvit strikk.


Dansk = minimalisme


Det er en grunn til at minimalisme har tatt verden med storm. Det finnes ingen tilfeldigheter. De fleste av oss kan si seg enige i at stiluttrykket fungerer helt utmerket til mange forskjellige anledninger, og noen ganger tyr man til den gjenkjennelige strofen «less is more». Hos Gomaye vet de godt hva dansk design er, noe som går igjen i alle deres lekre detaljer.

Gjør som moder jord og sett sammen et matchende sett med en grønn T-skjorte og en grønn shorts. Med en beige strikk og en hvit bukse vil du få et fantastisk klassisk antrekk. Føler du deg i ekstra kontakt med jorden, kan du sette sammen et passende sett med en brun slengbukse og en brun strikket genser. Hos Gomaye gjør de det enkelt å gjøre det enkelt.


Delikate strukturer og slitesterke materialer


Til tross for at varemerket Gomaye først ble stiftet i 2018, skal man ikke undervurdere det. Motehuset er nemlig en del av en internasjonal motevirksomhet, som har over 50 års erfaring fra bransjen. Det betyr at de har god peiling på det meste av blant annet materialer og strukturer, og hvordan disse kan optimaliseres for en enestående komfort. Med masse lidenskap og kjærlighet for faget, er du garantert å finne kolleksjoner i ytterst god kvalitet, laget med rike og lange håndverkstradisjoner.

Mange av plaggene hos Gomaye er produsert med blant annet viskose. Viskose er laget av 100 % naturlige råmaterialer som tre, gress, bambus og andre planter, og omtales som kunstsilke. Dette gjør at du kan være helt sikker på at klærne deres vil føles fantastisk myke og gode mot kroppen din. Her behøver du ikke bekymre deg for kalde klær som klør, stikker eller folder seg merkelig.


Perfekte passformer


Det er dessverre ofte at vi støter på klær med dårlige passformer. Bukser som klemmer for mye over lårene. Gensere som er for lange i armene, men for korte over magen, eller som bare sitter som en potetsekk. Gode passformer er en helt egen kunst, som krever forståelse og erfaring for å kunne mestre. Hvor irriterende er det vel ikke når en søm sitter skjevt eller passformen blir ødelagt etter én vask?

Det slipper du å tenke på hos Gomaye. Hos det danske motehuset har de en sann lidenskap for attraktive og flatterende passformer. Her skal absolutt alle stilsikre kvinner kunne finne sine nye favorittplagg. Uansett hvilken størrelse du bruker, eller hvilken type former du har, så er du garantert å finne myke og deilige gensere som sitter godt over skuldrene, eller bukser som ikke er for stramme i midjen og for store over hoftene.


Gomaye er vår nye favoritt


Her hos Miinto kan du lene deg tilbake, og stressfritt kose deg med å bla gjennom deilige og delikate plagg fra Gomaye. Her kan du forelske deg og finne dine nye favoritter, uansett om det er en knallgrønn T-skjorte, en yndig og søt, rosa blazer, en påskegul shorts, en 70-talls oransje strikket genser eller klassiske hvite bukser.

Frisk opp garderoben din i ekte dansk design, som aldri går av moten.

Fjern alle filter

GOMAYE

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.