Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

HELMUT LANG

Det verdenskjente motemerket ble stiftet av den østerrikske designeren Helmut Lang i 1986, og er kjent for sine minimalistiske og sterke design. Da merket for alvor begynte å gjøre seg bemerket, ble merkevaren anerkjent som et merke med enkle, men likevel raffinerte design, for sine dongerikolleksjoner og bruk av høyteknologiske materialer.

De fleste forbinder kanskje ikke Østerrike som et land som er kjent for mote, men det er kanskje en oppfatning vi bør revurdere. Med Helmut Lang har Alpelandet en designer de virkelig bør være stolte av. Mange kjenner helt sikkert merket allerede, men det er ingen tvil om at det burde være enda flere. Hvis du gjerne vil kle deg stilsikkert og tidløst, så er dameklær fra Helmut Lang uten tvil noe som passer for deg.


Dameklær med en moderne vri


På samme måte som Helmut Lang sjarmerte seg inn i moteverdenen med sine minimalistiske design, er vi sikre på at han også vil sjarmere deg. Du finner et hav av skarpe og moderne design fra Helmut Lang som kan passes sammen med omtrent hva som helst i hvilken som helst garderobe. Her er det snakk om dameklær med enkle design preget av rene linjer og moderne utstråling. Til tross for den enkle og til tider hverdagslige stilen, er alle elementene symboler på luksus. Du behøver ikke å bekymre deg for at stilen din blir for enkel, siden de forskjellige designene alltid har en kraftfull uttrykksform.


Mote som holder lenge


Hvis du for eksempel kjøper en kjole eller et par jeans fra dette merket, så kan du altså være sikker på at designet alltid er skarpt, selv om det er enkelt. Dessuten er du garantert et produkt som holder i mange år, det hovedsakelig fordi kvaliteten alltid er på topp, men også fordi de enkle designene er tidløse og kommer til å være moderne i mange år fremover. Rene linjer og perfekte passformer er definitivt ikke noe som blir umoderne. Her kan du være sikker på å få glede av designene og bruke de i mange år fremover. Du får luksusmaterialer sydd sammen ved hjelp av skredderkunst, og de rene linjene vil sikre at du kan passe det sammen med mer eller mindre hva som helst av det du ellers har i garderoben din.


Kjøp designerklær Hos Miinto


Helmut Lang forlot merket i 2005 etter at «Prada Group» overtok selskapet i 2004. I 2006 ble selskapet solgt videre til japanske «Link of Theory», men hele konseptet bak merket har blitt videreført av et nettverk av dyktige designere. Merket ble relansert i 2007 i samarbeid med de talentfulle designerne, og har siden fått enda mer oppmerksomhet. Hvis du er ute etter skarpe design til garderoben din, er Helmut Lang en klar anbefaling fra oss. Du får tidløst design som ikke bare er smart og elegant å se på, men som også er selve innbegrepet av motebevissthet og stil. Vi er stolte av å kunne tilby dameklær fra et så kjent, populært og innovativt merke som Helmut Lang, og her på siden kan du ta en nærmere titt på kolleksjonen og finne ut hvorfor.

Fjern alle filter

Helmut Lang

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.