Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

PALOMA BARCELÓ

Paloma Barceló er et anerkjent merke i moteverdenen, kjent for kvalitet og eksklusivitet. Med et sterkt fokus på unike design, utstråler denne merkevaren eleganse og tilbyr en luksuriøs opplevelse for kundene.

Historien bak Paloma Barceló


Hjertet av Paloma Barceló ligger i Spania, mer spesifikk i Elche, Alicante. Virksomheten har sine røtter dypt i håndverkertradisjonen, og har dermed ekspertise i kvalitetsmaterialer og eksklusiv design. Det er et familieeid selskap, grunnlagt av Manuel Barceló, og har over tid bygget et sterkt omdømme gjennom å kombinere tradisjonsrike metoder med moderne designutfordringer.

Oppdag Paloma Barceló


Kjernen i merkevaren Paloma Barceló er kompromissløs kvalitet og stil. Hvert enkelt produkt er nøye designet og produsert for å imøtekomme de strenge kravene til moderne mote, samtidig som merkevaren holder fast ved tradisjonelle produksjonsmetoder. Dette sikrer at hvert enkelt produkt er unikt og av exceptionell kvalitet, noe som gjør Paloma Barceló et ettertraktet valg for mange fashionistaer.

Karakteristikker ved Paloma Barceló


Paloma Barceló er synonymt med luksus og stil. Lærvarer, inkludert sko og vesker, er særlig populære, med deres signaturkonstruksjon og finish. Unike disitinctive detaljer og håndverksmessig forarbeidelse er ofte å finne, og legger til en spesiell flair som gjør deres produkter umiskjennelige. Et stykke fra Paloma Barceló er i stand til å transformere ethvert antrekk og tilføre en sofistikert eleganse.

Paloma Barceló og sko-produksjon


Paloma Barceló er mest kjent for deres eksepsjonelle sko. Dette er kanskje ikke så rart ettersom merket opprinnelig startet som sko-produsent. Den detaljerte konstruksjonen og den utsøkte designen av deres sko er kjent langt utenfor Spania, og merket har mottatt internasjonal anerkjennelse for sin ekspertise og kreativitet på dette området.

Kjøpe Paloma Barceló på Miinto


På Miinto kan du finne et bredt utvalg av Paloma Barceló-produkter. Fra sofistikerte høyhælte sko, til luksuriøse vesker, finnes det noe for enhver smak. Så uansett om du er på utkikk etter et spesielt statement-stykke, eller om du ønsker å oppdatere garderoben med noen luksuriøse basics, kan du være sikker på å finne det du leter etter hos Paloma Barceló på Miinto. Paloma Barceló er med andre ord et merke som skiller seg ut. For den motebevisste shopper som setter pris på kvalitet og design, er dette et merke som ikke bør overses. Hver detalj er nøye vurdert, og hver kolleksjon bringer noe nytt og spennende til moteverdenen. Så, om du er på utkikk etter et mote merke som kombinerer tradisjon med moderne design, trenger du ikke å se lenger enn Paloma Barceló.

Fjern alle filter

Paloma Barceló

Side 1 Av 2

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.