Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

TRENINGSKLÆR

Kom i form og sett nye mål med gode, moteriktige treningsklær. Her finner du alt innenfor kategorien sport, slik at du kan få det maksimale ut av fysiske aktiviteter og treningen din, uansett hvilken treningsform og hobbier du elsker. 

Hvis du elsker mote, og ønsker å se like bra ut når du trener og utøver sport som når du ellers går rundt, så er det gode muligheter for å finne akkurat det du trenger her hos oss. Sportstøyet du finner her er både trendy og komfortable, og mange av klærne er utformet for å hjelpe deg med å yte best og aller mest. Når det handler om utstyr og klær til sport, så stilles det store krav. Klærne skal være behagelige og fungere til dine behov.


Nye treningsklær og sportsklær hjelper på motivasjonen


Er det ikke fantastisk når man får nye treningsklær? Man får plutselig en helt ny og kraftig motivasjon til å komme seg ut og få rørt skikkelig på kroppen. Treningsmoten har virkelig blomstret opp de siste par årene, og i dag kan man glemme alt om stygt og kjedelig treningstøy. I dag kan du være like så flott kledd på til trening som til fest.

Moteriktige og trendy treningsklær, glir nemlig enkelt og fint inn i hverdags- og festgarderoben, og blir mer og mer alminnelig. Og siden trening er et verdsatt innslag i en sunn livsstil, føler mange at de har lyst til å uttrykke treningsgleden sin med god hjelp av klesstilen. Treningsklær har nå blitt kanskje den viktigste av alle kleskategoriene, og flere og flere motehus lanserer fantastiske kolleksjoner med treningsklær man kan bruke både innen- og utendørs, i all slags vær.


Vis deg fra din sportslige side


Treningsklær er en spennende del av moteverden, og stilen preges av positivitet og dristighet, akkurat som sportens verden. Kanskje orker du å prøve å sette litt ekstra vekter på stanga neste gang, eller kanskje løpe litt lenger hvis du har på deg en treningstopp i nye og sprudlende farger.

Eller hva med tights i dristige mønstre du ikke normalt ville ha på? Leggings og tights har virkelig blitt populært de siste årene, og her har du virkelig mange muligheter til å velge fantastiske fargekombinasjoner og mønstre. Ta de på med en ensfarget sportstrøye og et par flotte joggesko, så er du godt kledd på til treningsøkten. Uansett om du helst vil ha svart eller massevis av farger, er en del av eliten eller «bare» en glad mosjonist, så finner du helt sikkert det du trenger her på siden.


Tradisjon og trend i treningsklær – Norske merker som leverer


Leter du etter treningsklær for friluftsutstyr og av høy kvalitet? Sjekk de klassiske og populære norske toppmerkene! Med en rik historie med å produsere holdbare og pålitelige treningsklær for aktiviteter som fotturer, camping og ski, har merker som Bergans og Norrøna levert førsteklasses utstyr til friluftsentusiaster i flere tiår. Hvis det er noen som har god kunnskap om norsk terreng og vær, så er det disse merkene. 

For deg som ønsker en blanding av tradisjonell skreddersøm og moderne urban estetikk, er J.Lindeberg det perfekte valget. Med et bredt utvalg av klær og tilbehør for både menn og kvinner, skiller dette fremtidsrettede motemerket seg ut hva angår utendørs- og treningsklær.


Innovasjon og prestasjon


For skiløpere er Swix og Dæhlie navn man kan stole på. Med en lang historie med innovasjon i ski-industrien tilbyr Swix en rekke skiutstyr, treningsklær og tilbehør, mens Dæhlies prestasjonsfokuserte produkter er perfekte for både idrettsutøvere og rekreasjonskjørere.

Når det gjelder bærekraftig og miljøvennlig utstyr, er We Norwegians et merke å se på. Med fokus på tradisjonell norsk stil og bruk av miljøvennlige materialer, tilbyr dette merket stilige og bærekraftige treningsklær og tilbehør.


Den aller beste plassen for treningsklær – Norske merker på Miinto


Hvis høy ytelse og stilig design er det du er ute etter, trenger du ikke se lenger enn til merker som Johaug og Helly Hansen. Oppkalt etter topp norske idrettsutøvere, tilbyr disse merkene topp-presterende skiutstyr og treningsklær som er både funksjonelle og fasjonable. Prisene er rimelige, og du får akkurat det du trenger! 

For ullklær og tilbehør som kan brukes både utendørs og i hverdagen, er Devold et toppvalg for treningsklær. Dette merket ble etablert i 1853, og tilbyr nå et bredt spekter av produkter som egner seg til aktiviteter som ski- og fotturer. 

Uansett hva dine treningsbehov er, er du sikker på å finne det perfekte utstyret og treningsklærne med disse topp norske merkene. Hos Miinto finner du et bredt utvalg av favorittplaggene til alle typer aktiviteter. Du er hjertelig velkommen til å ta en nærmere kikk på Miintos sine sider.


Aktiv livsstil og stil – Merker for alle treningsbehov


Leter du etter treningsklær av høy kvalitet som kan holde tritt med din aktive livsstil? Eller bare et mer sportslig utsende? Her hos Miinto finner du et stort utvalg av de kjente merkene, blant annet Hoka, Uggs, Armani, Peak Performance, Lacoste, Parajumpers, Patagonia, Oakley, Craft, Fjällräven, S'well, Perfect Moment og Nike! Enten du er en løper, yogi, skiløper eller bare en som elsker å holde deg aktiv, har disse merkene alt du trenger til godt treningstøy.

For å se og føle seg best under enhver treningsøkt. Fra Hokas dempende og støttende løpesko til Uggs stilige og koselige fottøy, tilbyr disse merkene produkter som er både funksjonelle og fasjonable. Med merker som Patagonia og Craft, kan du være sikker på at du tar et bærekraftig valg som også er miljøvennlig. Så hvorfor vente? Invester i treningsklær du fortjener i dag, og gjør deg klar til å presse grensene dine som aldri før!


Trening er populært


I dag er trening på alle mulige måter mer populært enn noensinne før. Markedet er fortsatt i vekst, og det kommer hele tiden nye treningsformer – samtidig blir klærne mer og mer avanserte. Produsentene av treningsklær og gymklær utvikler sortimentet deres hele tiden, slik at treningstøyet blir lettere og enda mer moteriktig. Produsentene er dessuten så gode til å markedsføre kolleksjonene sine, at det i dag er en viss prestisje forbundet med hvilket merke man bruker. For mange som dyrker sport og fitness, så er det like viktig å ha riktige treningsklær som å ha den riktige vesken eller den nyeste klokken. Treningsklær har rett og slett blitt en del av moteverden, og det er derfor du finner et så stort og variert utvalg her hos oss.

Side 1 Av 11

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.