Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

BOTTEGA VENETA

Bottega Veneta gjorde sin entre på det italienske motemarkedet i 1966. Det hele startet i den italienske byen Vicenza hvor grunnleggerne av merket - Michele Taddei og Renzo Zengiaro - designet og produserte luksusvarer av høy kvalitet. Michele Taddei giftet seg så med Laura Braggion som også ble en del av det italienske motemerket, og sammen optimaliserte de merkevaren. I starten var målet å selge luksuriøse skinnvarer av høy kvalitet, men over tid har merket utviklet seg til å også designe smykker, møbler, klær, jakker, sko og diverse tilbehør.


Elegant og funksjonelt


Det er ikke så mange år siden Bottega Veneta ble et av de ledende motemerkene på markedet. De har hele tiden hatt fokus på utvikling, og har kontinuerlig optimert produksjonsmetodene og kolleksjonene deres. Fokuset ligger dessuten på kvalitet, samtidig som de appellerer til motebevisste mennesker som følger både dagens trender, i tillegg til de klassiske stilene. Eleganse og moderne funksjonalitet har alltid vært i høysetet, og er noe som gjennomsyrer alle designene den dag i dag. I 2001 kom Tomas Maier med, og han fikk ansvaret som kreativ leder for merkevaren. Det førte til produksjonen av helt nye kolleksjoner som alle fikk stor ros og anerkjennelse i det øyeblikket de kom ut.

Hvis du har drømt om luksusvarer for å krydre og forsøte hverdagen din, så kan du utforske Bottega Venetas inspirerende univers på denne siden med god samvittighet.


Velg mellom flere forskjellige luksusartikler


Hvis du har fulgt med på de store trendene som preger motebildet i 2020, kan du ikke ha unngått å støte på Bottega Veneta. Det har vært ekstra fokus på merket i år, spesielt veskene deres som har blitt sett blant store influensers, modeller og på de forskjellige catwalks over hele verden. Selv om merket har eksistert siden 1966, klarer de fortsatt å levere et personlig og sofistikert design som utstråler eksklusivitet og luksus. Her er håndverket helt på topp, og det er sortimentet deres er veldig ettertraktet blant kjendiser og motebevisste i alle verdenshjørner.


Feminine vesker fra Bottega Veneta


Bottega Veneta er et populært merke og selges globalt. Og her hos Miinto er vi stolte av å forhandle dette fantastiske merket, og du kan blant annet finne frakker, sko, briller, bukser, vesker og mye mer her på siden. Hvis du mangler din kommende drømmeveske, så har vi definitivt den rette for deg. Her kan du velge mellom mange forskjellige design som balanserer hårfint mellom det luksuriøse og det hverdagslige. Veskene er tilgjengelige i både store og små modeller, og du finner garantert en størrelse som passer perfekt til deg. Hvis du for eksempel trenger en mindre skulderveske til byturer eller korte shoppingturer, er det også flere forskjellige å velge mellom. Alle veskene er preget av en feminin touch som gir veskene en kant og gjør dem attraktive.

Selv om designene fra Bottega Veneta er lett gjenkjennelige, så kan de enkelt kombineres med plagg og tilbehør fra andre designere. De stilsikre kreasjonene gjør det enkelt å fremheve sin egen personlige stil, samtidig som du utstråler en stilsikker eleganse.


Stort utvalg av lekre bukser med god komfort og uslåelig stil


Bottega Veneta er uten tvil et av de mest luksuriøse motemerkene på markedet, og de er verdenskjente for sine klær og tilbehør av førsteklasses kvalitet. I kolleksjonen sin tilbyr de en rekke buksestiler til kvinner, inkludert noen som er designet for å være komfortable og enkle å ha på seg. Når du blar deg ned på siden her vil du se at deres buksekolleksjon til kvinner inkluderer både formelle med et stilfullt utseende, og uformelle bukser i en avslappet passform laget av myke, pustende stoffer. De klassiske modellene fra Bottega Veneta passer perfekt til et kontorantrekk eller kombinert sammen med en pyntet bluse til fest. De mer uformelle buksene vil være en klar favoritt til hverdagens antrekk, når du ønsker å se elegant ut og føle deg komfortabel på samme tid.

Noen av buksene fra Bottega Veneta har også elastiske linninger eller snøring for en justerbar passform, som i tillegg fremhever formene og gir et feminint preg på antrekket. Buksene deres kommer i en rekke forskjellige stoff og farger, så her er det bare å velge etter egen preferanse! Klikk hjem noen lekre bukser fra dette luksuriøse motemerket, og kombiner de til en rekke forskjellige stiler.


En smakfull og raffinert herrekolleksjon


Bottega Veneta tilbyr også et bredt utvalg av klær for menn, inkludert dresser, jakker, kåper, skjorter, gensere og bukser. Herrekolleksjonen deres er kjent for sine rene, klassiske design, førsteklasses stoff og et helt eksepsjonelt håndverk. Merkets vevemønstersignatur er ofte integrert i klesdesignene deres, noe som gir dem et unikt og gjenkjennelig utseende.

Noen av Bottega Venetas mest populære klesplagg for menn inkluderer dressjakker, bukser, jakker, gensere, sko og annet tilbehør. I Bottega Venetas utvalg her hos Miinto vil du finne både uformelle og formelle klær til enhver anledning, og et bredt utvalg av spennende tilbehør som du kan legge til antrekket. Merket er kjent for sin tidløse og elegante stil, så uansett hva du velger å kle deg opp med fra kolleksjonen vil du ende opp med et særdeles sofistikert utseende!


Førsteklasses sko i luksuriøse materialer


Bottega Veneta har et bredt utvalg av forskjellige sko i svært høy kvalitet. Merket tilbyr et bredt utvalg av skostiler for menn og kvinner, inkludert støvler, loafers, sandaler, høyhælte sko, joggesko og dress-sko. Noen av deres mest populære skostiler inkluderer sko med det ikoniske Intrecciato-vevemønsteret. Skoene fra Bottega Veneta er laget av førsteklasses materialer som skinn og semsket skinn, og er designet med fokus på komfort og slitestyrke. Klikk deg inn på de forskjellige skoene her på siden for å lese mer om produktene!


Eksklusive solbriller fra Bottega Veneta


Når du blar deg gjennom siden her vil du ikke kunne unngå å se et bredt utvalg av solbriller og briller med klart glass fra Bottega Veneta. Du finner de siste trendene innen både solbriller og stilfulle briller. Briller er uten tvil et av Bottega Venetas mest kjente signatur-tilbehør. Du finner et stort utvalg av briller og solbriller med forskjellige farger, trykk og design. Kle deg opp med et par luksuriøse solbriller og skap det perfekte blikkfanget til antrekket.

Solbriller er praktiske å ha på stranden, for en dag ute eller for en ettermiddag med solen i hagen, eller bare når du ønsker å piffe opp antrekket ditt! For et ekstra lekkert utseende kan du gå for et par briller med klart glass og kombiner de med jobb- fest- eller hverdagsantrekket for det lille ekstra. Handle favorittparet fra Bottega Veneta her hos Miinto og se stilig ut uansett hva du skal!

Fjern alle filter

Bottega Veneta

Side 1 Av 16