Gratis frakt på kjøp over 499,- | Shop fra lokale butikker
Gratis frakt på kjøp over 499,- | Shop fra lokale butikker
Meny
GRATIS FRAKT OVER 499,- OG ALLTID GRATIS RETUR
Kurv
0

Din shoppingbag er tom...

Forside Brands Arven

Arven (0)

Arven er Norges eldste sølv-verksted med elegante produkter som smykker, sølvbestikk, interiør, dåpsgaver og mye mer. De vakre produktene lages av håndverkere med lidenskap for faget og tegnes av anerkjente designere fra Norge. Dristig designarbeid kombineres med tradisjon og kulturarv.

Det resulterer i et tidløst og minimalistisk design. Skandinavisk estetikk blandes med kreativ utfoldelse, og de klassiske smykkekolleksjonene preges av rene linjer og edelstener i delikate farger. Smykker fra Arven kan brukes både til hverdags og fest. Den eksklusive verdien av sølvproduktene holder seg over mange år, og du kan la dem gå i arv gjennom flere generasjoner.

En viktig del av norsk kulturarv

Norsk arv og håndverkkunst gjenspeiles i produktene og er en viktig del av kulturarven. Stil- og tidsepoken bevares i sølvmønstrene, og du kan dermed se når de ble designet. Arven ble først etablert under navnet Theodor Olsen i 1868, men de skiftet til nåværende navn i 2016. Ikke bare reflekterer dagens navn merkets ønske om å bevare kulturarven, men det er også viktig for dem å gjøre kulturskatten relevant den dag i dag. De lykkes særdeles bra med å blande dagens stil med tradisjonelle mønstre, og effekten er slående. Produktseriene gjenspeiler dermed følgende tradisjoner:

  • Rose: Begynnelsen av 1900-tallet
  • Lilje, Pariser: 30-tallets funksjonalisme
  • Elisabeth: tradisjonsmodernisme fra 60-tallet
  • Fasett: Senmodernisme

Den norske arven gjenspeiles i alle kolleksjoner, inkludert smykker og ørepynt i sølv og forgylt sølv. Den rene stilen gjør det enkelt å bruke tilbehøret til ulike anledninger, enten du ønsker å bruke dem med et elegant jobbantrekk eller en lekker kjole på kveldstid. Nøye utvalgte smykker kan heve ethvert antrekk. Tilbehøret kan sprite opp ellers diskré antrekk som en silkebluse med jeans og ensfargede kjoler. Stilrene smykker fra Arven kan enten brukes hver for seg, eller de kan mikses og legges lag på lag for å reflektere din individuelle stil. Du kan skape en ganske spennende og hot look ved å blande smykker i forgylt sølv og vanlig sølv. Det anbefales å bruke elegante antrekk med rene linjer om du ønsker vågale smykker, samtidig som nedtonede antrekk kan piffes opp ved å bruke statement-smykker.

En middag som dine gjester sent vil glemme

Sjansene er store for at det er bestikket som blir stjernen i showet når du dekker til bords med sølvbestikk fra Arven. Det iøynefallende designet er ren dekorasjon i seg selv, og kolleksjonene tegnes av forskjellige kjente norske designere som for eksempel Lars Bjeller Fjetland og Lars Tornøe. Bestikket er ypperlig for flotte middagsbesøk, og du gjør garantert et minneverdig inntrykk neste gang du skal invitere gjester på besøk. Hva med å la bestikket matche med antrekket ditt, og bruke et kjede fra Arven rundt halsen? Bestikket kan også brukes når du skal dekke til bords ved spesielle anledninger, for eksempel på julaften. Hvis du er på jakt etter flotte gaver, anbefales det å se nærmere på lysestaker, skåler og lyslykter fra Arven.

Den høye kvaliteten og langvarige verdien gjør at du kan la bestikk og andre sølvprodukter gå i arv til dine barn og barnebarn, samtidig som de passer perfekt som en eksklusiv bryllups- og dåpsgave til noen som du har kjær.KANSKJE DU OGSÅ LIKER:

Armbånd

Klokker til dame

Smykker

Øredobber

Filter Fjern alle

KJØNN

Vi fant ingen produkter.

Kategorier

Vi fant ingen produkter.

UNDERKATEGORI

Vi fant ingen produkter.

Størrelser

Vi fant ingen produkter.

Farger

Vi fant ingen produkter.

0 produkter funnet
Filter

Fant ingen produkter

Prøv å avgrense søket ditt ved å bruke filtret ovenfor.

Behov for hjelp?

Kontakt oss her
eller finn svar i vår FAQ

Gratis frakt

På bestillinger over 499,-

Shop lokalt på nett

Hos Miinto handler du fra over 400 lokale motebutikker

Gratis retur

14 dagers returfrist

+90.000 produkter

Fra mer enn 2.000 brands.