EKSTRAORDINÆRT SALG FORTSETTER - SPAR 20-60% PÅ NESTEN ALT  | Shop direkte fra lokale butikker 

SALG | SPAR 20-60%

Meny
GRATIS FRAKT OVER 499,- OG ALLTID GRATIS RETUR
Kurv
0

Din shoppingbag er tom...

A.U Maison (10)

Med møbler og interiørartikler fra det danske merket A.U Maison får du design som er langt ut over det sedvanlige. Stilen er helt unik, og merket eksperimenterer og leker med flotte diskrete farger og tekstiler av aller høyeste kvalitet og forskjellige trykk. Her hos Miinto har vi nå et stort utvalg av fantastiske produkter fra A.U Maison.

Alle produktene fra A.U Maison er håndlagde. Årsaken til det er at det er kvalitet som er i høysetet fra start til slutt. Perfeksjon er et begrep som alltid blir vektlagt utrolig høyt. Merket har dessuten alltid et krav når det kommer til alle de forskjellige kolleksjonene deres. Produkter skal selvfølgelig ha kvalitet, men samtidig være funksjonelle og ha et kreativt og karakteristisk særpreg. Man er derfor sikret en vare som har alle disse egenskapene når man kjøper møbler og interiørartikler fra A.U Maison. De sier dessuten selv at alle de forskjellige designene deres har blitt skapt ut fra helt individuelle opplevelser.

Fokus på miljø, kvalitet og nytenkning

A.U Maison ble stiftet på slutten av nittitallet, og siden den gang har de produsert miljøriktige og ikke minst flotte produkter av de aller beste råvarene som de fleste har råd til. Dessuten har misjonen deres alltid vært å lage tekstiler om til kunst, noe som avspeiler seg i deres lekre og kreative design. Hvert enkelt produkt fra A.U Maison har blitt designet hos dem selv. En av hovedårsakene til det er at de går veldig opp i ansvarlighet. Varene blir solgt videre til stort sett alle land rundt omkring i hele Europa. Det er altså snakk om et veldig suksessfullt og hurtigvoksende firma vi har med å gjøre. De produserer alt fra lekre tepper og håndklær til unike skåler, bord og lamper. Det som er karakteristisk ved alle produktene deres er at fargevalget konsekvent er diskret. Her er det også tydelig at merket har funnet naturen som en stor inspirasjonskilde. Interiørartikler fra A.U Maison vil garantert passe til ethvert rom i hjemmet, uansett hvilken innredning eller stil man har.

Kjøp interiørartikler fra A.U Maison hos Miinto

Hvis du liker dansk design som skiller seg positivt ut med en snerten karakter, så er interiørartikler fra A.U Maison virkelig noe for deg. Du kan dessuten gjøre det med god samvittighet på grunn merkets store fokus på miljø. Her blir det aldri brukt miljøskadende metoder i arbeidet deres – det kan du være helt sikker på. Ta veldig gjerne en nærmere kikk på det store sortimentet her på siden, og finn noe som kan gjøre hjemmet ditt enda flottere.MER INSPIRASJON TIL HJEMMET:

Interiørartikler

Lamper

Morgenkåper

Puter & putetrekk

Vaser, blomsterpotter & pidestaller

Filter Fjern alle

KJØNN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farger

Pris

Pris mellom - NOK

10 produkter funnet

Behov for hjelp?

Kontakt oss her
eller finn svar i vår FAQ

Gratis frakt

På bestillinger over 499,-

Shop lokalt på nett

Hos Miinto handler du fra over 400 lokale motebutikker

Gratis retur

14 dagers returfrist

+90.000 produkter

Fra mer enn 2.000 brands.