Fri frakt på kjøp over 499,- | Shop fra de beste uavhengige klesbutikkene
Shop fra de beste uavhengige klesbutikkene
Meny
GRATIS FRAKT OVER 499,- OG ALLTID GRATIS RETUR
Kurv
0

Din shoppingbag er tom...

Tilbake

Be Pure Home

Fantastiske puter, koselige tepper og møbler som gjør hjemmet ditt til et hjem. Slik kan kolleksjonen fra «Be Pure Home» best beskrives. Det er et sterkt og voksende merke fra Nederland, og designene har alltid vært preget av en rå, ren og unik stil. Nå tas imidlertid stilen opp til nye høyder, og det hele blandes med attraktiv messing, deilige fløyelssofaer, skinnende glass og sofistikert design.

Man skal ikke undervurdere hvor mye en stol, sofa eller annet interiør kan gjøre med innredningen, spesielt når designene er så gjennomførte som de er hos «Be Pure Home». Hjemmet skal avspeile hvem det er som bor der, og skape rammene for en behagelig og trygg tilstedeværelse. Når du er omgitt av flotte møbler av høy kvalitet blir det lettere å lade opp til en travel hverdag utenfor husets fire vegger. Ta derfor en titt på det fenomenale utvalget av lekre design fra «Be Pure Home» her på siden, og la deg bli inspirert!

Personlig innredning

De best innredede hjemmene er ofte de med en personlig vri. Derfor er det viktig å innrede hjemmet ditt med en god dose personlighet som fungerer som en rød tråd gjennom hele innredningen av hjemmet.

Det er viktig at innredningen din passer perfekt for deg og eventuelt din familie, og i et hjem med flott innredning er det fokus på komfort og funksjonalitet så vel som de små dekorative detaljene. Det er bare viktig å ikke glemme de små detaljene som skaper en hjemmekoselig følelse. Alt dette kan «Be Pure Home» hjelpe deg med, og du finner alt fra store til små innredningsartikler.

Velg en sofa av øko-lær

Et av de viktigste elementene når det kommer til innredningen, er en sofa. I hvert fall hvis det er snakk om en sofa som skal stå på stua, og som både skal fungere kosekrok og behagelig sitteområde når det er gjester på besøk. Hos «Be Pure Home» har du flere valgmuligheter. Du kan for eksempel velge en rodeo-sofa. Dette er en enestående sofa som er laget av øko-lær, noe som er resirkulert skinn bestående av 70 % skinn og 30 % polyester. Dette gir det velkjente skinnutseendet, og det er nærmest umulig å se forskjellen på øko-lær og ekte skinn. Velg gjerne en svart modell, slik at det er lett å finne plass til sofaen i stuen. Den svarte fargen gjør at den kan kombineres med dristigere farger og nøytrale farger i interiøret, som for eksempel lekre puter og varme tepper.

Stol som passer til flere anledninger

En stol eller to kan også utrette mirakler i innredningen, og hvis du skal ha en spisestol kan du for eksempel velge en lekker spisestol i velur med vakkert blomstermønster. Modellen heter Vogue, og er annerledes og unik. Den passer både som spisestol eller en enkeltstol i gangen, gangen, på soverommet eller stua.

Uansett hva du velger for å optimere innredningen din, så er det viktig å huske på at det ikke alltid er nødvendig å gjøre de helt store forandringene. Noen ganger er det rikelig med en ny sofa, mens andre ganger er det nok med en ny hylle på stua. Noen ganger vet man ikke hva man mangler før man plutselig ser det. Derfor kan det være en god idé å ta en nærmere kikk på den flotte kolleksjonen fra «Be Pure Home» her på siden, slik at du kan bli inspirert og kanskje finne nøyaktig det du er ute etter.OPPDAG OGSÅ:

Interiørartikler

Lamper

Morgenkåper

Puter & putetrekk

Filter

0 resultater

Fant ingen produkter

Prøv å avgrense søket ditt ved å bruke filtret ovenfor.