Gratis frakt på kjøp over 499,- | Shop fra lokale butikker
Gratis frakt på kjøp over 499,- | Shop fra lokale butikker
Meny
GRATIS FRAKT OVER 499,- OG ALLTID GRATIS RETUR
Kurv
0

Din shoppingbag er tom...

Caddis Fly (40)

En Caddis Fly-jente tør å være med på de seneste trendene og kombinerer gjerne forskjellige stiler. Hun er selvsikker og bevisst på hva hun kler seg i. Det trendy merket Caddis Fly ble startet i mai 2012 av Christian Löwen og Anette Nyehuus. De så et behov for et nytt og spennende merke som tok for seg de siste trendene, men hadde det lille ekstra for å skille seg ut fra mengden. Klærne skulle også ha en oppnåelig pris. Filosofien til Caddis Fly er at det ikke skal koste en million for å se ut som en million.

Den skandinaviske duoen, Löwen og Nyehuus, slo seg sammen med erfarne aktører fra den norske klesbransjen og startet Caddis Fly. De ønsker å tilby noe annet enn de merkene som i dag dominerer Skandinavia. Det er viktig for Caddis Fly å være i stadig utvikling, og de har i tillegg til terminkolleksjonene og ekspresskolleksjoner også «flashkolleksjoner». Dette er kolleksjoner som plukker opp trender så fort de skjer, og kan tilby de til kunden på kort tid.

I tillegg til at du betaler for de ferskeste trendene når du handler Caddis Fly, skal du også være sikker på at kvaliteten alltid står i fokus. Med fornuftige priser kan man supplere med plagg oftere og alltid være oppdatert. Et av målene til Caddis Fly er at man skal oppleve at man får mye for pengene. På kort tid har merket blitt meget populært, og du finner merket i en rekke butikker i både Skandinavia og ellers i Europa. Her på miinto.no tilbyr vi Caddis Fly på nett, fraktfritt tilsendt innen få virkedager. 

Filter Fjern alle

KJØNN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farger

Pris

Pris mellom - NOK

40 produkter funnet
Filter

Behov for hjelp?

Kontakt oss her
eller finn svar i vår FAQ

Gratis frakt

På bestillinger over 499,-

Shop lokalt på nett

Hos Miinto handler du fra over 400 lokale motebutikker

Gratis retur

14 dagers returfrist

+90.000 produkter

Fra mer enn 2.000 brands.