Gratis frakt over 499,- | Kjøp fra lokale klesbutikker
Kjøp fra lokale klesbutikker
GRATIS FRAKT OVER 499,- OG ALLTID GRATIS RETUR
0 NOK

Cecilie Melli (104)

Cecilie Melli regnes ofte som en av Norges fremste kjole- og smykkedesignere. Hun er kjent for sine romantiske og sofistikerte design. Kjolene fra Cecilie Melli har blitt en favoritt blant norske og internasjonale kjendiser og de eksklusive kjolene blir ofte sett på den røde løperen. Cecilie Melli designer også smykker som ringer, øredobber, armbånd, samt tilbehør som silkesjal og vesker. Merket Cecilie Melli ble startet i 2004 av designeren selv, og har vunnet flere designpriser opp gjennom årene.

Designet til Cecilie Melli er inspirert av forskjellige ting som den norske fauna, naturen og ulike moteikoner og tidsepoker. Hun kombinerer klassisk design med spennende detaljer for å lage pene og feminine kolleksjoner. Smykkene er unike med finurlige elementer og stilrent design. Stoffene Cecilie Melli bruker i kjolene sine er blant annet silkechiffon, silke og franske blonder, og merket har også en egen bryllupskolleksjon. Merket Cecilie Melli står for god kvalitet og godt håndtverk.

Cecilie Melli er opptatt av sosialt ansvar og støtter blant annet organisasjonen Pro-Senteret; Et hjelpesenter for prostituerte i Oslo.

Kjolene fra Cecilie Melli blir sydd etter mål i deres butikk i Nedre Slottsgate i Oslo, men smykker og accessories kan du finne online her på miinto.no fra utvalgte forhandlere av Cecilie Melli. Få smykkene tilsendt gratis innen få virkedager. 

Filter Fjern alle

KJØNN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farger

Pris

Pris mellom - NOK

104 produkter funnet
Filter

Bruk for hjelp?

Kontakt oss her
eller finn svar i vår FAQ

Gratis frakt

På bestillinger over 499,-

Shop lokalt på nett

Hos Miinto handler du fra lokale, norske motebutikker

Gratis retur

Alltid 14 dager angrerett

+80.000 produkter

Fra mer enn 2.000 brands.