SUMMER SALE - Spar min. 25% på de fleste styles | Fri frakt ved kjøp over 499,-

Spar min. 25% på de fleste styles

Meny
GRATIS FRAKT OVER 499,- OG ALLTID GRATIS RETUR
Kurv
0

Din shoppingbag er tom...

Tilbake

Cecilie Melli

Bli bedre kjent med en av Norges fremste kjole- og smykkedesignere. Cecilie Melli er kjent for sine sofistikerte og romantiske design, og hun har på få år blitt en favoritt blant både nasjonale og internasjonale kjendiser. Dette gjelder ikke bare når det kommer til øredobber og kjoler, men også mange andre design.

Cecilie Melli vokste opp i Stavanger, men etter å ha flyttet rundt en del opp gjennom årene, har hun funnet sin base i Oslo. Her bor hun mer eller mindre midt i byen, men likevel nærme naturen. Uansett hvor du bor i Oslo er det heldigvis aldri langt til naturen, noe Cecilie legger stor vekt på. Hun inspireres av mange forskjellige ting, men naturen er fortsatt der hun henter mest inspirasjon. Hun har gått på designskolen i Paris, og etter hun kom hjem til Norge grunnla hun merket Cecilie Melli i 2004.

Kjoler og smykker

Cecilie Melli er kjent for flere typer design. Hun er blant annet kjent for de eksklusive kjolene sine, i tillegg til smykker som øredobber, ringer og armbånd. Hun har også designet tilbehør som ofte har blitt observert på den røde løperen, som for eksempel vesker og silkesjal. Siden starten av 2004 har hun ikke bare fått anerkjennelse av moteløver i inn- og utland, men hun har også vunnet flere internasjonale designpriser opp gjennom årene.

Natur og moteikoner

En av årsakene til at hun fortsatt befinner seg i Norge og ikke i en av motemetropolene, er på grunn av hennes nære tilknytning til naturen. Naturen spiller en vesentlig rolle i designene hennes, hvor den norske natur og fauna er store inspirasjonskilder. Dessuten henter hun impulser fra forskjellige moteikoner og tidsepoker. Designet er utpreget feminint, og hun klarer å kombinere klassisk design med moderne og spennende detaljer. Det samme kan sies om smykkene hennes, som er unike med finurlige elementer, samtidig som det stilrene og klassiske designet stadig skinner igjennom.

Kvalitet av ypperste klasse

Design er ikke alt. Det skal være kvalitet på alle områder, også når det kommer til materiale. Når Cecilie Melli skaper kjolene sine, så bruker hun gjerne silkechiffon, silke og franske blonder. Hun har også sin egen bryllupskolleksjon, og felles for alle kreasjonene er at de er laget av de beste materialene og ved hjelp av godt håndverk.

Eventyrbrud

Bryllupskolleksjonen har en eventyraura over seg. Kjolene er inspirert av feminine, lekende, romantiske og frie kvinner, i tillegg til naturen. Både smykkene og kjolene er designet med Cecilie Mellis fascinasjon av hvordan naturens uendelige skjønnhet flettes sammen med den moderne livsstilen i de store byene hun elsker å besøke. I tillegg til naturen, spiller også det mellommenneskelige og medmenneskelige en viktig rolle for Cecilie Melli, og hun er opptatt av sosialt ansvar. Nettopp derfor støtter hun blant annet organisasjonen Pro-Senteret, et hjelpesenter for prostituerte i Oslo.POPULÆRE SMYKKEKATEGORIER:

Armbånd

Klokker til dame

Smykker

Øredobber

Filter

0 resultater

Fant ingen produkter

Prøv å avgrense søket ditt ved å bruke filtret ovenfor.