EKSTRAORDINÆRT SALG FORTSETTER - SPAR 20-60% PÅ NESTEN ALT  | Shop direkte fra lokale butikker 

SALG | SPAR 20-60%

Meny
GRATIS FRAKT OVER 499,- OG ALLTID GRATIS RETUR
Kurv
0

Din shoppingbag er tom...

Forside Brands CR7

CR7 (30)

Cristiano Ronaldo er en levende legende på fotballbanen. Merket CR7 ønsker å fange hans stil, både på og av banen, ved å kombinere topp ytelse, lidenskap for spillet, nydelig utførelse og Ronaldos selvsikkerhet og ydmykhet. Samarbeidet mellom Cristiano Ronaldo selv og designeren Richard Chai har resultert i en kolleksjon høykvalitets undertøy til herre. Fra en egen luxury line, til mer basic hverdagsundertøy.

Richard Chai har jobbet hos flere av de store motehusene som Marc Jacobs, Donna Karan og Armani Exchange. Han har lang fartstid som designer og ble i 2010 kåret til årets beste herredesigner.

CR7 kommer av Ronaldos initialer sammen med det legendariske draktnummeret 7, båret av en rekke andre store fotballspillere gjennom tidene, som han fikk da han begynte å spille for Manchester United. Ronaldo har blitt kåret til verdens beste fotballspiller flere ganger og blir gjerne regnet som en av vår tips levende fotballegender.

På miinto.no får du Ronaldos merke CR7 fritt tilsendt innen få virkedager. Se utvalget her, og unn deg selv eller noen du bryr deg om, undertøy fra CR7. 

Filter Fjern alle

KJØNN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farger

Pris

Pris mellom - NOK

30 produkter funnet
Filter

Behov for hjelp?

Kontakt oss her
eller finn svar i vår FAQ

Gratis frakt

På bestillinger over 499,-

Shop lokalt på nett

Hos Miinto handler du fra over 400 lokale motebutikker

Gratis retur

14 dagers returfrist

+90.000 produkter

Fra mer enn 2.000 brands.