Bestill før 18. des for levering før Jul

Bestill før 18. des for levering før Jul

Forlenget retur frem til 15. januar 2024 I Bestill før 18. des for levering før Jul

Fleischer Couture

Gratis frakt over 499.-

Returner frem til 15. januar

FLEISCHER COUTURE

Ideen bak Fleischer Couture kom fra et brennende ønske om å lage en jakke for jenter som både var funksjonell og så flott ut. Selv om vi i Norge er en skinasjon og elsker alt som har med vintersport å gjøre, så var det ikke enkelt å utvikle en flott vinterjakke som var perfekt å gå på ski med.

Siden det var så vanskelig å fine en jakke som så bra ut og som fungerte perfekt til jenter som ville gå på ski, så fant grunnleggerne på bak firmaet ut at det var et marked for å lage skijakker for damer med tekniske egenskaper i et klassisk og elegant design. Og etter at de var ferdige med studier i henholdsvis markedsføring og design, forlot de det store utlandet og vendte nesene hjemover for å sette i gang arbeidet med å gjøre drømmen deres til virkelighet.


En drøm ble til virkelighet


Drømmen ble til virkelighet, og Fleischer Couture ble en stor suksess. Med målet og drivkraften om å skape klær og uttrykk som ikke fantes på markedet, fylte de et stort hull i markedet. Og ved å kombinere både mote og sport, skaper de i dag produkter enhver kvinne kan føle seg fin i, uansett hvor kaldt det måtte være. For selv om det er kaldt, behøver man ikke å kaste all sans for mote ut av vinduet. Man bør kunne beholde en viss klasse og stil, selv om man skal ta på seg varme klær. Og det kan du nå, takket være dette norske merket.

Designet, passformen, de tekniske detaljene og materialvalget på produktene er som skapt til kvinner med en aktiv hverdag. Fleischer Couture har mange fantastiske design og produkter, men er spesielt kjente for en lekker kåpe. Signaturkåpen The Down Coat er et bevis på hvor gode de er på å kombinere lekkert design med funksjonalitet, og plagget har etterhvert blitt en kåpe mange motebevisste kvinner har som sin vinterfavoritt.


Forskjellen ligger i detaljen


Moteverden er en barsk verden, og det handler om å skille seg ut fra mengden. Hos Fleischer Couture er det detaljer som gjør at de skiller seg ut, og er annerledes enn de fleste. Slike detaljer kan for eksempel være gulldetaljer på en regnjakke, eller gullknapper på den tidligere omtalte signaturkåpa. Det hele er med til å gi en følelse av ekslusivitet, noe som er særdeles viktig for klesmerket.

De aller første sesongene var plaggene nummererte og produsert i et begrenset antell, noe som ikke er tilfellet i dag. Det selges simpelthen alt for mange til at man kan nummerere dem, men eksklusiviteten ivaretas uansett gjennom distribusjonsstrategien deres. Det norske merket etterstreber konstant tidløse og slitesterke plagg med god kvalitet, og derfor brukes det mye tid på produktutvikling. Du kan derfor være sikker på at du ikke bare kjøper en jakke som har et fantastisk og moteriktig design, men som også er av aller høyeste kvalitet.


Utallige jakkestiler til kvinner


Fleischer Couture gir deg mange trendy kvinnejakker med en moderne vri. Disse er ideelle for alle vinteraktiviteter, og i kolleksjonen til Fleischer Couture finner du klassiske og populære dunjakker i en rekke stiler og farger. Du finner alt fra korte og kule jakker, til lange, ekstra fôrede dunjakker. I tillegg får du et trendy utvalg av tynne dunjakker, som er perfekte for deg som ønsker en varm, men ikke for tung jakke.

I kolleksjonen til Fleischer Couture får du også et utall av kule og moderne stiler. I utvalget finner du alt fra avslappede parkas til mer formelle vinterfrakker. Parkasjakker er trendy, komfortable og varme, og finnes i en rekke farger og mønstre i den rike kolleksjonen til Fleischer Couture. For en elegant og sofistikert vinterstil kan du gå for jakker fra Fleischer Couture i en klassisk mørk farge. Det vil fungere like godt til et hverdagsantrekk som over festantrekket en kald vinterdag. En jakke fra Fleischer Couture er virkelig en god investering for de som ønsker ekstra beskyttelse mot kulden og samtidig se stilige ut.


Funksjonelle klær og ytterplagg til kvinner


Funksjonalitet og mote går hånd i hånd i kolleksjonen til Fleischer Couture. Takket være grunnleggerne av dette merket, som vet hva kvinner trenger i de kalde vintermånedene, er ethvert plagg i kolleksjonen gjennomtenkt fra punkt til prikke. I kolleksjonen finner du alt til aktive kvinner som også er opptatt av miljø og uteliv. Fleischer Couture sine klær og yttertøy er laget av resirkulerte og økologiske materialer slik som blant annet høykvalitets silke, ull og bomull. Alle materialene som er brukt i både kleskolleksjonen og i yttertøyskolleksjonen er perfekte for å holde deg varm gjennom vintermånedene, og sørger for at du får plagg som vil vare sesong etter sesong.

Deres jakker og klær kombinerer et feminint stiluttrykk med komfort og funksjonalitet, samtidig som klærne passer til ulike værforhold. Finn din neste vinterjakke i et spennende design og i en flatterende passform, samt gensere, bukser og tilbehør av høy kvalitet, produsert med eksklusive tekstiler.


Komplett tilbehør til vintergarderoben fra Fleischer Couture


Fleischer Couture gir deg ikke bare et rikholdig utvalg av kvalitetsklær og -ytterjakker, men du får også et stort utvalg av komplett vintertilbehør. Etter at du har valgt ut dine favoritter til garderoben blant jakker og klær fra dette norske motemerket, er det på tide å tenke på tilbehøret! I kolleksjonen til Fleischer Couture finner du tilbehør til kvinner slik som hansker, luer og skjerf, som både vil holde deg varm og fremheve stilen. Finn en trendy lue, eller et skjerf og fullfør vinterantrekket uansett om du skal ut på et aktivt vintereventyr eller om du bare skal en tur til byen. Fleischer Couture sitt tilbehør er laget av materialer av høy kvalitet slik som ull og kashmir, som er slitesterke materialer med pusteevne, men som også er særdeles gode tekstiler som holder på varmen.

Når du blar deg gjennom Fleischer Couture sin kolleksjon her hos Miinto vil du se at tilbehøret er preget av friske farger og teksturer som garantert vil sprite opp ethvert vinterantrekk. Se gjennom kolleksjonen her hos Miinto og sørg for å få deg en komplett vintergarderobe med alt fra klær og yttertøy til tilbehør for kalde og aktive dager utendørs.

Fjern alle filter

Fleischer Couture

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.