Meny
GRATIS FRAKT OVER 499,- OG ALLTID GRATIS RETUR
Kurv
0

Din shoppingbag er tom...

Klättermusen (8)

Når du investerer i en jakke, bukse eller en ryggsekk fra Klättermusen, så investerer du samtidig i svensk kvalitet. Med base i Åre i Sverige, har nærheten til skigåing, klatring, fjell og skog vært de beste forutsetningene for kvalitetssikring av produktene deres. Du kan derfor være sikker på at utstyret holder – uansett vær og terreng.

Helt siden starten har det vært viktig for Klättermusen å minimere produksjonens påvirkning på miljøet. Bruk av resirkulerte og gjenanvendelige materialer, samt et sterkt fokus på detaljene, går som en rød tråd gjennom hele produksjonskjeden. Resultatet er produkter av den høyeste kvalitet, og som har en holdbarhet som du gjør deg i stand til å bruke produktene på alle de neste eventyrene dine.

Produkter med pant

Et morsomt og elsket initiativ fra Klättermusen er at de setter etiketter på produktene sine. Disse etikettene fungerer som en slags pant. Man kan levere en brukt veske eller et annet produkt hos en forhandler og på den måten skaffe seg en ny. Klättermusen jobber konstant med sin økoprofil og de mener at nettopp dette arbeidet er en viktig del av bedriftens sjel. Man kan også se den røde miljøtråden et annet sted i produksjonskjeden – merket gjenbruker nemlig polyamid fra gamle fiskenett og matter. Dette blir resirkulert og brukt som materiale i ryggsekkene og veskene.

Slitesterke klær

Det svenske firmaet mener det er viktig at man finner ut av hva man virkelig står for her i verden. Selv står de for miljøvennlige produkter, funksjonalitet før trender som uansett bare kommer og går, høy kvalitet og eksklusivitet. Klättermusen lager klær til det friluftselskende mennesket, og siden firmaet har vunnet flere priser for produktene sine, kan man rolig gå ut ifra at de gjør det bra. Klærne og ryggsekkene de produserer er laget for å kunne klare krevende og strabasiøse turer i naturen. På den måten kan man nyte naturen uten å måtte bekymre seg for om utstyret tåler turen. Dermed kan du fokusere på det du aller helst vil, nemlig å nyte naturen.

Funksjonalitet og stil

Selv om Klättermusen setter funksjonalitet øverst, så betyr ikke det at klærne ikke er stilige. De sier de ikke følger så nøye med på trender og tendenser, men det behøver de heller ikke, for klærne har tidløse design og fargene er holdt i rolige nyanser. Snittene er elegante, og har fantastiske passformer til både menn og kvinner. Fokuset er selvfølgelig at man skal komme nærmere naturen. Da går det naturlig nok ikke med skrikende farger i pastellfarger og glitter. Til tross for at klærne er skapt for å passe inn i naturen, fungerer de faktisk like bra i byen, da de gir et elegant og sporty uttrykk. De forskjellige modellene kan med andre ord fungere til mange forskjellige anledninger.



POPULÆRE KATEGORIER INNEN FRILUFTSLIV:

Dunjakker

Fjellsko

Fleecegensere og fleecejakker

Ullundertøy

Filter Fjern alle

KJØNN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farger

Pris

Pris mellom - NOK

8 produkter funnet

Behov for hjelp?

Kontakt oss her
eller finn svar i vår FAQ

Gratis frakt

På bestillinger over 499,-

Shop lokalt på nett

Hos Miinto handler du fra over 400 lokale norske motebutikker

Gratis retur

Bytt eller returner din ordre innenfor 14 dager

+90.000 produkter

Fra mer enn 2.000 brands.