EKSTRAORDINÆRT SALG FORTSETTER - SPAR 20-60% PÅ NESTEN ALT  | Shop direkte fra lokale butikker 

SALG | SPAR 20-60%

Meny
GRATIS FRAKT OVER 499,- OG ALLTID GRATIS RETUR
Kurv
0

Din shoppingbag er tom...

Forside Brands Pulz

Pulz (57)

Pulz Jeans er et dansk merke som har spesialisert seg på bukser til kvinner. Det betyr også at merket er spesielt kjent for å designe jeans med en perfekt passform, som sitter perfekt på alle kvinner, uansett størrelse og fasong.

Designerne bak Pulz Jeans skaper og lanserer de unike kolleksjonene deres med utgangspunkt i dongeri. Det kan være vanskelig å finne bukser med den perfekte passformen og i et behagelig materiale, men dette problemet ville designerne gjøre opp med. Merkets mål er derfor å skape jeans til kvinner som elsker å gå med jeans. Med andre ord: At alle kvinner som gjerne vil gå i jeans, skal ha muligheten til å gjøre det.

Feminint og rått

Det sentrale for det danske merket er å utvikle jeans i de riktige materialene, som nettopp bidrar til god passform for alle kvinner. Selv om passformen er i fokus, så går de ikke på kompromiss med design. Pulz Jeans streber etter å skape modeller som er tidløse, men som samtidig bærer preg av femininitet og rå detaljer. Siden kvinnenes behov er det sentrale, utvikler klesmerket seg hele tiden for nettopp å kunne tilby de beste buksene på markedet.

Fokus på unike detaljer

Pulz Jeans prøver ikke bare å fremstille jeans, bukser og overdeler med perfekt passform. Kolleksjonene viser nemlig at merket henter inspirasjon fra hele verden. Her finner du spennende og moderne stilarter og trender, som kombineres for at du kan skape et flott og personlig antrekk. Kolleksjonene har unike detaljer som gir deg mange muligheter for å kombinere forskjellige plagg og elementer hvor det feminine forenes med det rå. Merket lager altså klær som mer eller mindre er absolutt nødvendige i kvinners garderober, siden design og passform går hånd i hånd.

Stort sortiment

Siden Pulz Jeans vil imøtekomme enhver kvinnes behov når det gjelder jeans, så er selvfølgelig sortimentet omfattende. Merket har fire kjente passformer som går under navnene loose fit, curved, midwaist og highwaist. Uansett størrelse, og uansett om du foretrekker løse eller tettsittende jeans, så finner du en favoritt blant de mange modellene. Sortimentet består også av annet enn bare jeans og bukser, som for eksempel skjørt og overdeler. Sortimentet blir også hele tiden utvidet og du finner derfor mange flotte kjoler. Du kan enkelt sammensette et flott antrekk fra Pulz Jeans, siden overdelene komplementerer de mange jeans- og buksemodellene du kan finne her på siden. Prøv for eksempel å gi de rå buksene et feminint look, ved å kombinere dem med en skjorte som er rik på detaljer. Eller hva med å tone ned de fargerike buksene med en nøytral bluse? Mulighetene er mange, og det er bare den personlige smaken din som setter grenser.

Til hverdag og fest

Jeans og bukser fra det danske merket er det opplagte valget til hverdagsbruk på grunn av den gode passformen og det lekre materialet. Klærne er behagelige å ha på i mange timer, og du vil neppe angre på at du har valgt å handle hos Pulz Jeans. Bukser og jeans er selvfølgelig ikke bare forbeholdt hverdagsbruk, men kan helt klart også brukes til fest. I stedet for å ta på en kjole når du skal på fest, kan du ta på deg et par feminine bukser og en pen topp. På grunn av den gode kvaliteten kommer du til å føle deg veltilpass, og de mange flotte detaljene gjør at du fortsatt vil føle deg kledd på til fest.POPULÆRE KATEGORIER TIL DAME:

Jeans Og skjorter

Kjoler

Sko

Slengbukser

Solbriller

Filter Fjern alle

KJØNN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farger

Pris

Pris mellom - NOK

57 produkter funnet
Filter

Behov for hjelp?

Kontakt oss her
eller finn svar i vår FAQ

Gratis frakt

På bestillinger over 499,-

Shop lokalt på nett

Hos Miinto handler du fra over 400 lokale motebutikker

Gratis retur

14 dagers returfrist

+90.000 produkter

Fra mer enn 2.000 brands.