EKSTRAORDINÆRT SALG FORTSETTER - SPAR 20-60% PÅ NESTEN ALT  | Shop direkte fra lokale butikker 

SALG | SPAR 20-60%

Meny
GRATIS FRAKT OVER 499,- OG ALLTID GRATIS RETUR
Kurv
0

Din shoppingbag er tom...

SNÖ of Sweden (30)

Smykkemerket Snö of Sweden ble etablert av Lena Jonsson Näslund i 2002 med visjon om å tilby skjønnhet til den kresne forbruker. Ferksvannsperler og halvedelstener går igjen i flere av smykkene og gir en følelse av luksus. De har også røffere smykker med lærdetaljer som gjør at du kan finne smykker til enhver anledning. Alle smykkene blir designet i Sverige. Snö of Sweden er et familieeid selskap og holder til i Östersund.

Snö of Sweden begynte opprinnelig med perlekjeder, men har etterhvert utviklet seg til å ha ulike smykker, armbånd, ringer og øredobber. De utvikler seg stadig i takt med forbrukeren og har fått større fargerike smykker samt statementsmykker i sortimentet. Essensen av merket vil like vel alltid være klassiske hvite perler og klare smykkestener. Lena Jonsson Näslund, som fortsatt designer smykkene inspireres av naturen og nord-Sveriges vakre landskap. Hun bruker ofte lær, skjell og glass som kombinert med ferskvannsperlene og halvedelstenene gir en nydelig kontrast til de sølvfargede kjedene og anhengene.

Smykkene til Snö og Sweden har en skandinavisk stil, og samtidig som de ønsker å være motebevisste har de fokus på det klassiske og tidløse. Velg blant det beste fra Snö of Sweden her på Miinto. 

Filter Fjern alle

KJØNN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farger

Pris

Pris mellom - NOK

30 produkter funnet
Filter

Behov for hjelp?

Kontakt oss her
eller finn svar i vår FAQ

Gratis frakt

På bestillinger over 499,-

Shop lokalt på nett

Hos Miinto handler du fra over 400 lokale motebutikker

Gratis retur

14 dagers returfrist

+90.000 produkter

Fra mer enn 2.000 brands.