Fri frakt på kjøp over 499,- | Shop fra de beste uavhengige klesbutikkene
Shop fra de beste uavhengige klesbutikkene
Meny
GRATIS FRAKT OVER 499,- OG ALLTID GRATIS RETUR
Kurv
0

Din shoppingbag er tom...

Tilbake

SNÖ of Sweden

Smykkemerket Snö of Sweden ble etablert av Lena Jonsson Näslund i 2002 med visjon om å tilby skjønnhet til den kresne forbruker. Ferksvannsperler og halvedelstener går igjen i flere av smykkene og gir en følelse av luksus. De har også røffere smykker med lærdetaljer som gjør at du kan finne smykker til enhver anledning. Alle smykkene blir designet i Sverige. Snö of Sweden er et familieeid selskap og holder til i Östersund.

Snö of Sweden begynte opprinnelig med perlekjeder, men har etterhvert utviklet seg til å ha ulike smykker, armbånd, ringer og øredobber. De utvikler seg stadig i takt med forbrukeren og har fått større fargerike smykker samt statementsmykker i sortimentet. Essensen av merket vil like vel alltid være klassiske hvite perler og klare smykkestener. Lena Jonsson Näslund, som fortsatt designer smykkene inspireres av naturen og nord-Sveriges vakre landskap. Hun bruker ofte lær, skjell og glass som kombinert med ferskvannsperlene og halvedelstenene gir en nydelig kontrast til de sølvfargede kjedene og anhengene.

Smykkene til Snö og Sweden har en skandinavisk stil, og samtidig som de ønsker å være motebevisste har de fokus på det klassiske og tidløse. Velg blant det beste fra Snö of Sweden her på Miinto. 

Filter
Priser i no  NOK
Salg  

3 resultater

  • 1
  • 1