GRATIS FRAKT OVER 499,- OG GRATIS RETUR T.O.M. 15/1 2019
0 NOK

V-Collection (7)

Filter Fjern alle

KJØNN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farger

Pris

Pris mellom - NOK

7 produkter funnet

V-Collection

V-Collection er en norsk merkevare som ble etablert av Janne og Kristoffer Haust i 2004. Hovedkontoret ligger i deres hjemby Drammen, som er 50 km utenfor Oslo.
V-Collection selges i 80 butikker i Norge, Sverige og Danmark. Designerteamet i Norway Fashion Group AS kreerer tilsammen fire kolleksjoner i året for merkevaren V-Collection. To kolleksjoner for vår/sommer og to for høst/vinter. V-Collection består av komplette kolleksjoner innen mote for kvinner. Kolleksjonene har alltid et bredt spekter av yttertøy. De ulike kolleksjon består av ca 70-100 ulike modeller, hvor mange av modellene kommer i flere farger.

Fra reiser rundt i verden henter designteamet inspirasjon til å skape spennende og trendy kolleksjoner som passer til det skandinaviske markedet. I tillegg besøker de de fleste internasjonale motemessene. Merkevaren V-Collection retter seg mot den motebevisste og trendy forbrukeren.

Vi satser på produkter og stoffer av høy kvalitet. Detaljer og komfort står i fokus når kolleksjonene lages. Kolleksjonene har i mange år vært kjent for hverdagsluksus.
V-Collection har gjennom sine fire kolleksjoner pr. år lagt grunnlaget for at butikkene og forbrukeren får nyheter hver uke. V-Collection satser på å bli en International anerkjent merkevare og etablere seg globalt.


Se våre kolleksjoner på www.vcollection.com 
Hilsen Designteamet til V-Collection.
True Norwegian design.

Bruk for hjelp?

Kontakt oss her
eller finn svar i vår FAQ

Gratis frakt

På bestillinger over 499,-

Shop lokalt på nett

Hos Miinto handler du fra lokale, norske motebutikker.

Gratis retur

Bytt eller returner din ordre gratis t.o.m. 15/1 2019

80.000+ produkter

Fra mer enn 8000 brands.