Gratis frakt på kjøp over 499,- | Shop fra lokale butikker
Gratis frakt på kjøp over 499,- | Shop fra lokale butikker
Meny
GRATIS FRAKT OVER 499,- OG ALLTID GRATIS RETUR
Kurv
0

Din shoppingbag er tom...

Wolverine (38)

Det amerikanske merket Wolverine har en historie som går helt tilbake til 1883 da G.A. Krauss stiftet selskapet i byen Rockford, Michigan. Merket er plassert i den samme byen den dag i dag. De er kjent for å lage sko og støvler i en utrolig god kvalitet, støvler og sko som tåler det meste. Her hos Miinto har vi et stort utvalg av herresko og støvler fra dette merket.

Wolverine har i over 100 år produsert sko og støvler til mennesker over hele kloden. Det amerikanske merket var de første til å utvikle myke og dermed bøyelige sko utviklet av hestelær. Innovasjon har alltid vært et stort tema for Wolverine, og bedriften prøver alltid på å finne nye metoder for å utvikle sko og støvler. Merket er bygget på en tradisjon av suksess og en historie med innovative tiltak. Det er så dette som har vært med på å forme den skobransjen vi kjenner i dag. Folk verden over har fått øynene opp for det amerikanske merket, og de er derfor også et av de førende skomerkene i verden.

Til hverdag, friluftsliv og jobb

Wolverine tilbyr romslig fottøy. Hvis været er ekstra kaldt og rufsete, så er det ikke noe problem å ha på seg en tykk og varm sokk i et par vinterstøvler fra dette amerikanske merket. De er foret for å gi en god varmeisolasjon, og fottøyet kan brukes i mange forskjellige sammenhenger. Det er blant annet vinterstøvler som passer til friluftsliv, men også støvler som passer perfekt til hverdagsbruk. Designet er rått og amerikansk, noe som gir et tidløst preg som aldri blir umoderne. Du kan også finne et par vinterstøvler eller sko som sikkerhetssko, og de henvender seg dermed også til arbeidsbruk. Støvlene er dessuten vanntette, så man behøver ikke å frykte regnbygene eller vannpyttene.

Garantert kvalitet

Sålen i støvlene er designet slik at den optimerer fleksibiliteten. Fottøy fra Wolverine er ikke bare behagelige å gå med, de har også en teknologisk styrke som gir føttene dine krefter til å være i bevegelse hele dagen. Dette kommer blant annet til uttrykk gjennom en støtabsorberende funksjon, noe som betyr at hvis du hopper og lander på bakken blir denne energien overført til drivkraft. For hvert skritt du tar konverterer støvlene bevegelsene dine og utleder energi til gavn for brukeren. Dessuten er yttersålene utrolig holdbare og gir deg mulighet til å bevege deg i all slags terreng. Den innovative yttersålen har gummikanter som gir den en sklisikker funksjon. Undersålen består ofte av skum som skaper en myk pute fra hæl til tå. Under sålen er det et basislag som fordeler vekten jevnt over hele sålen for å gi den beste komforten. Herresko som støvler og vinterstøvler fra Wolverine er med andre ord stappfulle av kvalitet og innovative løsninger. Her på siden har vi et godt utvalg av herresko fra dette fantastiske amerikanske merket, og vi er sikre på at du kan finne et par som passer til deg og dine behov.POPULÆRE DAMEKATEGORIER TIL VINTEREN:

Dunjakker

Jeans

Kåper

Parkas

Vintersko

Ullgensere


POPULÆRE HERREKATEGORIER TIL VINTEREN:

Dunjakker

Frakker


POPULÆRE BARNEKATEGORIER TIL VINTEREN:

Vinterdresser

Vintersko og boots til barn

Filter Fjern alle

KJØNN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farger

Pris

Pris mellom - NOK

38 produkter funnet
Filter

Behov for hjelp?

Kontakt oss her
eller finn svar i vår FAQ

Gratis frakt

På bestillinger over 499,-

Shop lokalt på nett

Hos Miinto handler du fra over 400 lokale motebutikker

Gratis retur

14 dagers returfrist

+90.000 produkter

Fra mer enn 2.000 brands.