EKSTRAORDINÆRT SALG FORTSETTER - SPAR 20-60% PÅ NESTEN ALT  | Shop direkte fra lokale butikker 

SALG | SPAR 20-60%

Meny
GRATIS FRAKT OVER 499,- OG ALLTID GRATIS RETUR
Kurv
0

Din shoppingbag er tom...

Artic North (29)

Arctic North er et canadisk kvalitetsmerke som spesialiserer seg innenfor design og produksjon av vinterjakker og tilbehør. Produktene kombinerer alt det man trenger for maksimal ytelse, stil, komfort og varme. Hvis du har lyst til å nyte utelivet på best mulig måte, så er dette merket noe for deg.

Når man ser og prøver klær og tilbehør fra dette canadiske merket, så merker man med en gang den suverene kvaliteten. Du finner flere forskjellige typer klær av forskjellige materialer, og man kan med sikkerhet si at Arctic North bekjemper vinterkulden som ingen andre.

Kvalitet og design

Hos Arctic North dreier filosofien seg om design, komfort, canadisk håndverk og å levere den aller beste servicen for alle kundene sine. Merket er nå det som produserer de mest komfortable og stilige utendørsklærne i Canada, og produktene selges over hele verden. Hvis du ikke kjenner merket fra før, så er det virkelig på tide du stifter bekjentskap med dette kvalitetsmerket.

Mer enn bare vinterjakker

Arctic North er kjente for å levere den aller beste beskyttelsen man kan få mot vinterkulden. Man finner for eksempel fantastiske jakker med naturlig pels og andedun i flere forskjellige design, modeller, størrelser og farger. Prøv for eksempel en olivengrønn vinterjakke med avtakbar hette, eller en varm strikkegenser av ull og nylon med glidelås i halsen. De har også et godt utvalg av vinterstøvler som garantert holder deg varm, slik at du kan fokusere på å nyte vinteren og naturen. Hvis du ikke er på jakt etter verken varme vinterjakker eller vinterstøvler, så finner du også flotte sneakers blant kolleksjonen til Arctic North. Også her er kvaliteten rett og slett uovertruffen. Prøv for eksempel et par flotte blå sneakers med en såle i minneskum. Det er vanskelig å se for seg et par sko som er mer behagelig enn dette. Utformingen er moderne og enkel, og skoene passer til hvilken som helst anledning. Ta på deg et par flotte jeans eller et skjørt når du skal ut på byen med venninnene, eller sammen med et par fete treningsbukser når du bare skal slappe av der hjemme.

Jakker til alle årstider

Arctic North er eksperter når det kommer til å lage jakker. Her kan du finne en jakke som passer til alle årstidene, uansett anledning som venter. Det er ikke bare snakk om tykke vinterjakker – de lager for eksempel også flotte og elegante skinnjakker til både menn og kvinner – i tillegg til tynne vindjakker som passer perfekt som en overgangsjakke. Alle jakkene er selvsagt utformet med en elegant og moteriktig stil. Arctic North er nemlig ikke bare en produsent av kvalitetsklær til kjølig vær. De har etterhvert også etablert seg i moteverdenen, og du kan være sikker på at du er moteriktig kledd med klær fra dette canadiske merket – uansett hvilket plagg du velger.VI ANBEFALER:

Dunjakker

Fjellsko

Fleecejakker og -gensere

Joggesko

Sports-BH

Filter Fjern alle

KJØNN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farger

Pris

Pris mellom - NOK

29 produkter funnet
Filter

Behov for hjelp?

Kontakt oss her
eller finn svar i vår FAQ

Gratis frakt

På bestillinger over 499,-

Shop lokalt på nett

Hos Miinto handler du fra over 400 lokale motebutikker

Gratis retur

14 dagers returfrist

+90.000 produkter

Fra mer enn 2.000 brands.