Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

Kom i form og sett nye mål med gode, moteriktige treningsklær. Her finner du alt innenfor treningstøy og gymklær, slik at du kan få det maksimale ut av treningen din, uansett hvilken treningsform du elsker.

Hvis du elsker mote, og ønsker å se like bra ut når du trener som når du ellers går rundt, så er det gode muligheter for å finne akkurat det du trenger her hos oss. Treningsklærne du finner her er både trendy og komfortable, og mange av klærne er utformet for å hjelpe deg med å yte best og aller mest. Når det handler om treningstøy, så stilles det store krav. Klærne skal være lette, behagelige og holde deg sval og avkjølt under hele treningsøkten.


Nye treningsklær hjelper på motivasjonen


Er det ikke fantastisk når man får nye treningsklær? Man får plutselig en helt ny og kraftig motivasjon til å komme seg ut og få rørt skikkelig på kroppen. Treningsmoten har virkelig blomstret opp de siste par årene, og i dag kan man glemme alt om stygt og kjedelig treningstøy. I dag kan du være like så flott kledd på til trening som til fest.

Moteriktige og trendy treningsklær glir nemlig enkelt og fint inn i hverdags- og festgarderoben, og blir mer og mer alminnelig. Og siden trening er et verdsatt innslag i en sunn livsstil, føler mange at de har lyst til å uttrykke treningsgleden sin med god hjelp av klesstilen. Treningsklær har nå blitt kanskje den viktigste av alle kleskategoriene, og flere og flere motehus lanserer fantastiske kolleksjoner med treningsklær man kan bruke både innen- og utendørs, i all slags vær.


Vis deg fra din sportslige side


Treningsklær er en spennende del av moteverden, og stilen preges av positivitet og dristighet, akkurat som sportens verden. Kanskje orker du å prøve å sette litt ekstra vekter på stanga neste gang, eller kanskje løpe litt lenger hvis du har på deg en treningstopp i nye og sprudlende farger.

Eller hva med tights i dristige mønstre du ikke normalt ville ha på? Leggings og tights har virkelig blitt populært de siste årene, og her har du virkelig mange muligheter til å velge fantastiske fargekombinasjoner og mønstre. Ta de på med en ensfarget sportstrøye og et par flotte joggesko, så er du godt kledd på til treningsøkten. Uansett om du helst vil ha svart eller massevis av farger, er en del av eliten eller «bare» en glad mosjonist, så finner du helt sikkert det du trenger her på siden.


Trening er populært


I dag er trening på alle mulige måter mer populært enn noensinne før. Markedet er fortsatt i vekst, og det kommer hele tiden nye treningsformer – samtidig blir klærne mer og mer avanserte. Produsentene av treningsklær og gymklær utvikler sortimentet deres hele tiden, slik at treningstøyet blir lettere og enda mer moteriktig. Produsentene er dessuten så gode til å markedsføre kolleksjonene sine, at det i dag er en viss prestisje forbundet med hvilket merke man bruker. For mange som dyrker sport og fitness, så er det like viktig å ha riktige treningsklær som å ha den riktige vesken eller den nyeste klokken. Treningsklær har rett og slett blitt en del av moteverden, og det er derfor du finner et så stort og variert utvalg her hos oss.



KJØP TRENINGSKLÆR OG SKO FRA POPULÆRE MERKER SOM:

2XU

adidas

Asics

Craft

Johaug

Kari Traa

Mizuno

Nike

Fant ingen produkter

Prøv å avgrense søket ditt ved å bruke filtret ovenfor.

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.