GRATIS FRAKT OVER 499,- OG GRATIS RETUR T.O.M. 15/1 2019
0 NOK

Bambina (10)

Filter Fjern alle

KJØNN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farger

Pris

Pris mellom - NOK

10 produkter funnet

Bambina

Bambina er en butikk som lager dåpsklær, dresser, smokinger og andre penklær til de minste. Arbeidet med Bambina startet allerede i 2007, og allerede året i 2008 ble butikken lansert. Grunleggerene bak Bambina er Linda Tran og Glenn Olstad. De drev først butikken hjemmefra, men driften vokste så de måtte utvide. Idag har de kontorer i Nydalen, og butikken holder til på Bislett. 

Idéen kom pga grunnleggerne mener at klær og andre produkter til barna er det viktigste man kjøper, og de mente begge at det var mangler på spesiellt penklær, og Bambina er opprettet for at man skal kunne finne de penklærne man ønsker seg til barna, spesiellt til høytider osv.
Grunnidèen er å tilpasse både dåpsklær, smokinger og andre peneklær til barna. Etterhvert som butikken har vokst, har de også utvidet til utstyr til mor og barn, designerklær, basisklær, prematurklær, brudepikekjoler o.l Utvalget er stort. Bambina er opptatt av rent design, designerene liker det stilrene og enkle, men de liker også at utstyret / klærne har et lite preg av luksus.

 

Bruk for hjelp?

Kontakt oss her
eller finn svar i vår FAQ

Gratis frakt

På bestillinger over 499,-

Shop lokalt på nett

Hos Miinto handler du fra lokale, norske motebutikker.

Gratis retur

Bytt eller returner din ordre gratis t.o.m. 15/1 2019

80.000+ produkter

Fra mer enn 8000 brands.