EKSTRAORDINÆRT SALG - SPAR OPPTIL 60% | Få ekstraordinære tilbud direkte fra lokale butikker 
SALG - Spar opptil 60%
Meny
GRATIS FRAKT OVER 499,- OG ALLTID GRATIS RETUR
Kurv
0

Din shoppingbag er tom...

ban.do (9)

Alt begynner med deg. Det er det som er mottoet for dette selskapet. De eksisterer kun for å hjelpe deg med å bli den beste utgaven av deg selv, og det gjøres ved hjelp av farger, lek og moro. Ban.do har en bred kolleksjon av fantastiske produkter, og du finner alt fra en kalender til en termoskopp.

Ban.do ble stiftet i 2008, rett og slett fordi grunnleggerne elsker å le, være sammen og designe ting som gjorde mennesker glade. Nå, over ti år senere, er det mange ting som har forandret seg, men de prøver å fortsette som om ingenting har skjedd. De er evige optimister, som streber etter å være bedre enn fantastisk og mindre enn perfekt. En av retningslinjene for dette lekende og humørfylte firmaet er at det er morsommere å stå på hodet, enn å ha føttene godt plantet på bakken.

Glede er viktig

Glede kommer i mange former. Det kan for eksempel komme i form av farger, musikk, konfetti, gode samtaler og så videre, og Ben.do mener glede øker kreativiteten, fører folk sammen og gjør en mer hardfør. Glede er noe som finnes i alle, men som også kan være vanskelig å få ut eller vise. Derfor designer og fremviser merket produkter som kan fremkalle glede hos mennesker.POPULÆRE KATEGORIER TIL DAME:

Bukser

Dunjakker

Jakker og kåper

Jumpsuits

Kjoler

Bli i godt humør med en kalender

Det er ingen tvil om at man blir i godt humør av produktene Ban.do lager. Selv noe så kjedelig og intetsigende som en kalender blir plutselig spennende. Omslagene er enten fargerike og mønstrete, eller i rolige farger med tekst. Selv de ensfargede og klassiske er ikke så alminnelige som man skulle tro ved første øyekast. De er nemlig pyntet med glitter, slik at hverdagen blir litt mer festlig. Det finnes kalendere i mange forskjellige størrelser og formater, så det burde være noe for enhver smak.

Termoskopp og lysende shotglass

Merket har også en kolleksjon som fokuserer på utendørs moro. Her finner du blant annet forskjellige isbitformer, små shotglass med skiftende lys og forskjellige drinkglass formet som kokosnøtter og flamingoer. Hvis du er på jakt etter en termoskopp, så er dette stedet for deg. De finnes i utrolig mange forskjellige former og design, og holder utrolig godt på både varme og kulde. Det er derfor ingen grunn til ikke å ta med deg kaffe når du skal gå en tur, eller noe deilig kaldt å drikke når du skal på stranda.

Vil hjelpe andre

Alt er likevel ikke bare lek og moro hos Ban.do. De prøver konstant å være et lite lyspunkt i livet, men er samtidig klar over at det ikke er alle som har det like lett her i verden. De innsamler blant annet midler til forskjellige veldedige formål, og har et eget område på hjemmesiden dedikert til mental helse.

Filter Fjern alle

KJØNN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farger

Pris

Pris mellom - NOK

9 produkter funnet

Behov for hjelp?

Kontakt oss her
eller finn svar i vår FAQ

Gratis frakt

På bestillinger over 499,-

Shop lokalt på nett

Hos Miinto handler du fra over 400 lokale motebutikker

Gratis retur

14 dagers returfrist

+90.000 produkter

Fra mer enn 2.000 brands.